2777
2789
من سال ۹۵ جهاز خوبی آوردم اگه اینم پولو هم بدم بازم باید بدم وسیله تو خونه 

همه رو نده بنظرم ۵۰۰ بده مامانت بگو هر چقدر در نظرش بوده اینم بزاره روش بده ،به خانواده همسرتم دقیق نگو کی چقدر هدیه آورده  ،به همسرتم بسپر دقیق لازم نیس گزارش کار بده😉🙃

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون ..هر ارزونی بی علت نیست 

بهاران جان عزیزم توی دیوار هم نگاهی بیانداز هرزگاهی چیزای نو پیدا میشه با قیمت کمتر و با کیفییت خوب تو شهرتون جاهای ک کارگاه مبل هست هم سری بزن قیمت اونجا کمتره نسبت به مبل فروشی ها ❤

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
من سال ۹۵ جهاز خوبی آوردم اگه اینم پولو هم بدم بازم باید بدم وسیله تو خونه 

عزیزم چرا ؟؟وقتی وسیله هات خوبن ؟؟

نه اصلا اهل سرکوفت زدن نیست ولی خب اگه پولو بدن اون سه تومن خودم رو تموم خانواده شوهرم خبر دار نیست ...

به نظرم اصلا به امید دست به جیب شدن اونا نباش و روش حساب نکن اگه تاحالا دست به جیب نشدن 

خانواده شوهر من با اینکه وضعشون خیلی خیلی بهتر از خانواده خودمه نه طلای درست حسابی دادن و نه کادویی دادن

تو عروسیم مامانم ربع سکه هارو بهم داد (به جز طلاهایی که تو عقد بهم داده بود)

پدرشوهر و مادرشوهرم نفری پنجاه هزارتومان شاباش دادن و اصلا هم دستشون تو جیبشون نرفت!

درصورتی که از داماداشون تا میتونن طلا میگیرن برا دختراشون!

الان اینو میگه ۶۸۰۰ به نظرتون ازلحاظ کیفیت چطوره؟؟؟

از لحاظ ظاهری خوبه/ اما پایه هاش قوی نیست و مواد داخلش احتمالا خوب نیست/ چرا از این شکل ال ها نمی خرید؟ هم قیمت های خوبی دارند هم خیلی کاربردی هستند

الان اینو میگه ۶۸۰۰ به نظرتون ازلحاظ کیفیت چطوره؟؟؟

در ضمن این مدل ها فضای زیادی رو اشغال می کنند/ برای خونه بزرگ خوبه اما برای خونه کوچیک خیر چون بیشتر بهم ریخته و کوچیک خونه رو نشون می ده

سلام خانمای عزیز.امیدوارم خوب و خوش باشید . بین دوراهی مالی سختی قرار گرفتم شاید اگه بگم خندتون بگیر ...

سلام عزیزم.بنظر من این سه تومن رو بده یه پلاک طلا بخر . و توی یه مناسبت بده خانوادت بهت هدیه بدن . چون اگر پول بدن خرج میشه. اما این پلاک هم توی چشمه و مشخصه هم جزو اموال خودت حساب میشه . وقتی هم هدیه دادن.کلی اظهار ناراحتی و خجالت کن جلو شوهرت .بگو بنده خدا پدر و مادرم خیلی زحمت کشیدن .من واقعا راضی نبودم و ازین حرفا دیگه . 

دوستان عزیزی ک لطف کردن جواب دادن و راهنمایی کردن در مورد خرید طلا از تک تکتون تشکر میکنم ❤شرمنده تک تک ریپ نزدم چون نخواستم صفحات با ریپ هام جلو بره 🙏❤دوستان عزیزم من یک مهمانی داشتم همه لطف کرده بودن برام هدیه پول دادن مبلغی هم خودم داشتم رفتم تبدیلشون کردم سکه پارسیان برای چالش فعلا از خرید طلا منصرف شدم تا زمان مشخص شدن نوبت قرعه خونگی

طلا گرمی ۱۳۴۰ دوتا سکه گرمی ویکی 600سوتی البته خواستم یک دو گرمی بخرم نداشت مجبور شدم دوتا گرمی بردارم ❤قسمت همه دوستان عزیزم ❤یک صندوقچه پر از طلا و سکه و شمش ودلار ❤❤

چالش#  

سلام خانمای عزیز.امیدوارم خوب و خوش باشید . بین دوراهی مالی سختی قرار گرفتم شاید اگه بگم خندتون بگیر ...

خوب جسارتا چه مناسبتی هست که باید سه تومن به شما هدیه بدند؟ حتی هدیه فرضی