2777
2789
سلام دوستان یه مشورتی میخواستم بگیرم.یه بنده خدایی هست وام قرض الحسنه میده ۳۰ تومن و در آخر باید خور ...

به نظرم اصلا وام قرض الحسنه نیست ربا حساب میشه

به نظرم اگر نیاز واقعی نداری نگیر 

خب تا اینجای ماه، ما با اینکه بیست تومن حقوق داشتیم هفده تومنش سر بدهی و قسط و اجاره خونه رفت 😐😐😐 ...

خداروشکر کن تونستین بدهیتون بدین حقوقتون هم که خیلی خوبه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان یه مشورتی میخواستم بگیرم.یه بنده خدایی هست وام قرض الحسنه میده ۳۰ تومن و در آخر باید خور ...

سلام عزیزم قرض الحسنه اسمش روش یه مبلغی بگیرید همون مبلغ برگشت بدید جسارتا من فکر میکنم این ربا میشه و خوب عینا دیدم این پول ها خیلی بی برکت 🙏🌹

لام دوستان عزیزم وقتتون بخیر من حدودا ۱۰ روز میشه که این تاپیک آشنا شدم و مطالب مفیدشو خوندم و خیلی چیزا ازتون یادگرفتم ممنون خواهرای مهربون که تجربه هاتونو نوشتین.تاپیک سایه جون رو هم که چند سال پیش میخوندم و عالی بود.
دوستان من از خودم بگم بهتون لطفا راهنماییم کنین...
من ۱۱ساله ازدواج کردم یه بچه ۷ساله دارم.کلا از خانه پدری پس انداز کردن و طلا خریدنو خوب یاد گرفتم ولی جوری که اصلا بلد نبودم که واسه خودمم هزینه کنم و یا اینکه مثل معصومه جون برای بعد جمع شدن طلا هام بخوام بفکر خونه خریدن باشم 😔 خودم خوب پس انداز میکردم ولی شوهرم کاملا برعکس من خییلی ولخرج درآمدشم اون زمان خوب بود متاسفانه خییلی فرصت های خوبی رو از دست دادم و حدودا ۳۰۰ گرم طلا داشتم و پیش خونه و پس اندازم میشد تو شهرستان ما یه خونه نسبتا خوب خرید ولی شوهرمم از خودم بی دست پا تر بود و هست.هیچ وقت ایده و هدف بزرگ تو ذهنم نبود.خیلی غصه میخورم ازینکه در هیچ زمینه ای پیشرفت نکردیم😭
الان بعد اینهمه سال با کلییی قرضو قوله یه واحد کوچیک خریدیم به حدی اذیت شدم که خدا میدونه.
حرفم اینه برای پس اندازه تون برای آینده تون برنامه و هدف داشته باشید🤚🤚🤚

از شرایط الانم بگم ..معصومه جون و آریانا جون و بقیه دوستان لطفا راهنماییم کنید
ما امسال با فروش طلاهامو و ماشین و پیش خونه مون یه واحد ۶۷متری خریدیم که یک چهارم پولش برای داداشمه که گفتم بهش شریک باشه باهام.
یه سری از طلاهام که نو بودن بابا ومامانم دلش نیومد بفروشم ۷۰میلیون هم قرض کردن دادن بهم که نفروشم فعلا امانت نگه داشتم.۱۰میلیونم پارسال از خواهرم قرض کردیم واسه پیش خونه اونم ندادیم هنوز.برای خونه هم هم یکم از طلاهای مخفیم فروختم که گفتم ماله مامانمه اونم باید پس بدیم(مثلا).
با تمام این بدهی ها،کل وسایلم قدیمی و به درد نخوره که بماند ولی یه سری چیزا هم واقعا لازم دارم مثلا تخت دخترم تشک نداره حدودا ۳و خورده ای هزینه شه،قابلمه هام به معنای واقعی داغون شدن لازم دارم،لباسشویی ندارم،لباس گرم ندارم.دندون خراب داریم هم من هم همسرم.چشمم باید عمل بشه.لیزر هم لازمم امسال.
حقوق شوهرم هفته ای هست.هفته ای ۲تومن
.
.ببخشید طولانی شد 

دوستان گلم من تابستان با پول طلاهای خودم شهرستان یه زمین خریدم الان مقداری پول نقد داریم همسرم میخواد انشاالله تا عید بره دنبال کارهای مجوز و ساخت خونه حالا تا هرمرحله که پولمون برسه من هنوز برای ساخت خونه توی شهرستان مردد هستم و نمی‌دونم بقیه پولمون رو به طلا تبدیل کنیم تا چندسال آینده که بتونیم یه ملک توی شهر بزرگی که ساکن هستیم بخریم یا ساخت خونه رو شروع کنیم بعد خونه رو بفروشیم کسی تجربه ای در این زمینه داره؟

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
نظر لطفته عزیزم، دیگه ماهایی که زندگی رو از زیر صفر شروع کردیم یه سری کارای خاص میکنیم😂 یکی دو توم ...

ممنون دوست خوبم.فکر خوبیه نصف صندوق نصف طلا.

وام هم خوبه ولی همیشه در حسرت ی وام که راحت بگیرم تا حالا قسمت نشده.

باور میکنی وام فرزند آوری بعد یکماه جور شد هنوزم باورمون نمیشه تونستیم بالاخره وام بگیریم  

از شرایط الانم بگم ..معصومه جون و آریانا جون و بقیه دوستان لطفا راهنماییم کنید ما امسال با فروش طل ...

نگفتید هفته ای دو تومن خالص براتون میمونه یا قسط دارید؟

اگه به جز بدهی ها ،قسط دیگه ای ندارید به نظرم اولویت رو بزارید روی دادن قرض هاتون

اول خواهرتون چون کم هستش بعد به پدر و مادرتون

چون با گذشت زمان ارزش پولشون کم میشه