2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست
عزیزم انشالله که چیزی نیست ولی حتما تواولین فرصت بروپیش دکترزنان. به خاطر عفونت.کیست‌.تغیرات هورمون ...

رفتنش ک میرم ولی از دارو و اینا میترسم چون بدن عادت میکنه ب اون دارو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رفتنش ک میرم ولی از دارو و اینا میترسم چون بدن عادت میکنه ب اون دارو

اصلانگران نباش ترسی نداره که منم مشکل تو روداشتم یه قرص دادبهم خوردم الان ۲ماهه خودش میاد سریه تاریخ مشخصی البته کیست دارم من

اصلانگران نباش ترسی نداره که منم مشکل تو روداشتم یه قرص دادبهم خوردم الان ۲ماهه خودش میاد سریه تاریخ ...

میترسم عادت کنه بدنم.😿😿.قطره یا قرص ویتاگینوس رو شنیدم واسه کیست خوبه.گیاهیه

اب هویج بخورید.ناشتا نیم ساعت قبل از صبحانه،یک لیوان اب ولرم بخورید.ارام بدوید،بعد از ورزش، یک لیوان اب ، نیم ساعت بعدش،شیر یا غذا بخورید.. شکر،فست فود،تنقلات، ترشی،شور،لبنیات پرچرب،ادویه تند،شکلات،قهوه،نخورید. غذای ابپز ،روغن زیتون،لبنیات کم چرب،سیب پخته. بخورید

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز