2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهزیستی کمک میکنه فکر کنم  فامیل ما چهار قلو داشت هم بهش زمین دادن و هم پوشک و شیر خشک دو سال ...

پس چرا چهار قلو های کرجی اومدن تلویزیون گفتن هیچی بهمون ندادن فقط در ماه یه مبلغ ناچیز که پول پوشکشونم نمیشد،بیچاره ها مستاجر بودن زمین ندادن بهشون

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اره مرکز بهداشت هر ماه پنج تا شیر خشک برا هر بچه میده

ایشالا خدا کمکت کنه سخته سه تا نوزاد هم زمان ما یکی پدرمونو در اورده

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه ذکر و ختمhttps://eitaa.com/joinchat/4140828025Cd0557c4295

اووو خدا همشونم کچلن خخخخخ،خدا واست نگه داره،چند وقتشونه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
پس چرا چهار قلو های کرجی اومدن تلویزیون گفتن هیچی بهمون ندادن فقط در ماه یه مبلغ ناچیز که پول پوشکشو ...

اینا رو دادن نمی‌دونم والا چرا به اونا ندادن

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

کمیته امداد کاری نمیکنه بهزیستی برید برای شیر خشک هم همونجا کمک میکنه بهداشت هم برای شیر خشک خوبه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020