2777
2789
والا😀😀اصن ی چیزایی میگن ادم فک میکنه از ی کره دیگ اومدن

هست عزیزم همون چغندر قند ما هم میگیم لبو

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما میگیم  چغندر دیگه لبو سفید چرا

خب هر منطقه ای یه چیزی میگه دیگه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم اون خودش انقددددد شیرینه نیازی به شیره نیست این منظورش فک کنم همون شلغمه

نمیدونم والا بعضیا با شیره میپزن

اگه چغندر هست دو روش میگم بپزین عالی میشه

۱- چغندر وپوست بگیر بزار توی آب زیاد تا بپزه تقریبا ۱۰ ساعت آب قابلمه که خیلی کم شد یه مشت شکر روش بپاش یه دم کنی سر قابلمه بکش بزار دوساعت توی دم باشه رنگش میشه عقیق 

۲- تمیز بشور بعد اگه بخاری گازی دارید مستقیم بزار روی بخاری یه قابلمه سایز بزرگ برعکس بزار روش هر چند ساعت بچرخونش تقریبا دو روز طول میکشه تا چغندر کبابی بشه باید صبوری کنی در این روش شعله بخاری هم کم کم کنه زیاد هم نباشه ولی عالی میشه مثل سیب زمینی زیر آتیش