2777
2789

هر چی دادن و ضروریرو بگین یه مدت دیگه زایمانمه هیچی نگرفتم جز دوسه تیکه لباس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای ضروری ایناس

تخت

کمد لباسش

چند دست لباس که اونم با شوهرت بگیرین

روروئک

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

خانوادم هیچی

خودمون خریدیم لباس و شیشه و پتو تشک الان ضروریه دیگ نمیشه نداشته باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

روروئک.کالاسکه.کریر.حوله.رختخواب.زیراندازتعویض.لباس بیمارستان چندتکه با دستکش.پتو.قنداق فرنگی.شیشه.پستونک.کرم مرطوب کنندا.شامپو صابون پوشک.اسباب بازی..

خانوادم خیلی کم گرفتن.خودم گرفتمشون

کلا ضروری متفاوته از،نظرهرکسی

من بدون کریر نمیتونم کالسکه ام عصای دستمه با اینکه ماشینم داریم ولی،بازم زیاد استفاده میکنم

صندلی ماشین حتمااا بایددباشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خواهرم جا نداشتن خونش یه اتاقه بود

کریر(همونی که دستشون میگیرن و بچه رو روی زمینم توش میذارن تکون میدن فک کنم همینه برای 10سال قبل بیشتره اسمشو نمیدونم بچه دیگه نداشتیم سیسمونی بدیم)گهواره تخت شو ,کمد لباس و عروسک (اسم خاصی داره یا نه نمیدونم ما میگیم کمد)لباس و از اینجور چیزا و بشقاب و کیف و پتو و حوله و تشک و اینا

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

من نه تخت گرفتم ن کمد چون کمد خالی داشتم برای وسایلاش و بجای تخت گهواره گرفتم چون خودمم تو میتونی اونم نخری فعلا روروعک لازم نیس کالسکه هم میتونی نخری ،اینا بزرگاشه وسایل کوچیک هم فقط یکم لباس یه دست فقط سایز صفر بخر دوتا یک مثلا ، و اینکه تیکه ای بخر ارزون تر در بیاد

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

منم دیروز خریدم اینا رو البته دو سال پیش سیسمونی دادن خانوادم الان بره بچه دومم خودم گرفتم

لباس ۱۹ تکه بیمارستانی.لباس بیمارستاتی داخل تور.لباس پنج تکه شماره یک.دو دست سرهمی سایز یک.سویشرت شلوار.بلوز شلوار مخمل.شیشه شیر پیرکس کوچک و بزرگ.ناخن گیر.قاشق ژله ای.شونه و برس.پستونک.پیشبند.جغجغه و عروسک اینا.ماه بعد هم میخوام دستگاه بخور سرد بگیرم با چند تکه لباس سایز یک.گهواره و کالسکه و کریر و روروئک و کمد اینا هم که داشتم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

احیانا پدر مادر بنده خدات بدهی چیزی به شوهرت دارن که اینقدر استرس داری؟

عزیزم اگر توانشو ندارن هیچی ازشون نخواه اونیکه بچه درستش میکنه دندش نرم وسایلشم بگیره 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

کالسکه تخت و کمد.  تخت پارک .از هر سایز حدود سه یا چهار دست لباس به غیر از سایز صفر که دو دست گرفتیم گرچه خیلی استفاده شد .همه هم اغلب زیر دکمه گرفتیم که موقع بلند کردن بچه هی جابه جا نشه کلا و دستکش و پاپوش و اینا هم که هست . دو تا تشک تعویض . سرویس خواب . دو تاپارچه  خشک کن. مینی واش . پتو دورپیچ و یک پتوی بزرگتر . کیف هم که به همراه کالسکه هست . اینا یادمه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
منم دیروز خریدم اینا رو البته دو سال پیش سیسمونی دادن خانوادم الان بره بچه دومم خودم گرفتم لباس ۱۹ ...

چقدر چیزای الکی گرفتین.ابن لباس چند تیکه ایا اصلا خیلیاش استفاده نمیشه.باید جدا میخریدین.

رورئک اصلا خوب نیست و دکترا ردش کردن بجاش واکر بچه بخرین

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
احیانا پدر مادر بنده خدات بدهی چیزی به شوهرت دارن که اینقدر استرس داری؟ عزیزم اگر توانشو ندارن هیچی ...

خانواده شوهر من تا دیروز میگفتن وظیفه شوهره  و .. الان دارن میگن فک کنم 50تومن سیسمونی بچه هات بشه به بابات بگو زودتر شروع کنه بخره هرچیم میگم فایده نداره دوست دارم بزنمشون😶کاش این رسم مزخرف ور بیفته واقعا ظلمه!اینجوری خودمون کمتر میگیریم و اعصابمونم راحتتره من دلم.میسوزه واقعا

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم