2777
2789
من اواین هدیه تولدش هست..چون چندوقت پیش عقد کردیم ساعت براش خریدیم.خودش هم داره..لباس هم زیاد براش گ ...

قیمتاش دستم نیس ولی فک کنم اگ بتونی بخری هم چیز خوبی درنیاد این جور چیزا باید ی جوری باشه ک دوام داشته باشه چون کاربردش زیاده.

آره منم اولیشه و برای همین توش موندم 😁

با اینکه حتی تو زندگیمون ی روز خوبم با هم ندیدیم اما هنوزم باور نکردم ما زنده ایم و از هم بریدیم ....💕🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قیمتاش دستم نیس ولی فک کنم اگ بتونی بخری هم چیز خوبی درنیاد این جور چیزا باید ی جوری باشه ک دوام داش ...

واقعا؟؟

خب پس یا پاور بگیرم یا هدفون ازاین خوباش

واقعا؟؟ خب پس یا پاور بگیرم یا هدفون ازاین خوباش

اگ پاور لازمش میشه گزینه خوبیه من نگا کردم تا پونصد ششصد میشه ی خوب گرفت 

با اینکه حتی تو زندگیمون ی روز خوبم با هم ندیدیم اما هنوزم باور نکردم ما زنده ایم و از هم بریدیم ....💕🥲

سلام به پستام سر بزن بشقابهای سفالی زیبایی داریم💚👉

بهترین و ماندگارترین هدیه هارو از ما بخواین💝🎁

نصف قیمت بازار👌

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز