2777
2789
عنوان

تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
اره ولی عروسه‌ میاد خونم اونم هی منو‌زنگ میزنه بیا

ب پدرشوهرش بگو اگ من اومدم خونه پسرت همیشه با دعوت عروستون اومدم

ازالان بهت بگم هیچ وقت هیچ وقت ب هیچکس اطمینان نداشته باش

نگو عروسشون حتما ارم طرفداری کرده یا حتما داره حقیقتو میگه

آدمای دو رو این روزا زیادن

روباهن در لباس آهو

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین حالا مسئله رو حل کن ک خدایی نکرده ۴روز دیگه تو فامیل شوهرت نشینن پشت سرت بگن این بین مارو خراب کرد یا زندگی پسرمونو بهم ریخت

درحالی تو روحتم ازچیزی خبرنداره

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
همین حالا مسئله رو حل کن ک خدایی نکرده ۴روز دیگه تو فامیل شوهرت نشینن پشت سرت بگن این بین مارو خراب ...

اره بخدا راس میگی ولی واقعا قسم میخورم تاحلا تو عمرم خبر چینی نکردم خیلی میسوزم

اره بخدا راس میگی ولی واقعا قسم میخورم تاحلا تو عمرم خبر چینی نکردم خیلی میسوزم

نگران نباش گلی

از الان محتاط تر عمل کن

مرسی بخاطر حرفات 😘

🌹🌹