2777
2789
عنوان

تو چه زمینه ای به شدت تنبلید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 89 پست
هوووم مننننن از اینکه لباسارو بندازم لباسشویی تنبلیم میشه..تنبلی هم نه ها خدایی یادم میره مثلا ۲ رو ...

وای این برا ماهم پیش میاد ولی اینجوری که مثلا من لباس میندازم لباسشویی و میرم بیرون، بعد یادم میره پهن کنم، یهو میبینی دوروز اونجاس لباسا همونجا خشک میشه دباره باید شستشون

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای منم اینجوریم، دقیقا درکت میکنم، ربطی به بی معرفتی نداره برام سخته

وای دقیقا

اصلا دست خودم نیست این رفتار فکر کنم اضطراب اجتمایی ای کوفتی چیزی دارم😑😂

میدونم این اخلاق بده میدونم اگه این روند رو ادامه بدم ده سال دیگه هیچکی برام نمیمونه ولی بازم همینه

باورت میشه من ۹۹ درصد فامیلامونو ندیدم و اصلا نمیشناسم! زندگیم یجوریه انگار تو کشور غریب دارم زندگی میکنم😂

فقط افراد خیلی نزدیک مثل خواهرام یا یکی دوتا از دوستام که خیلی خوب میشناسن منو و اخلاقمو میدونن درکم میکنن و هنوز باهام درارتباطن برای همین اخلاقم دوستای خیلی کمی دارم

من میریزم بیرون ولی جمع نمیکنم😂😂😂 غلط کردن میوفتم

ای جانم چند ساله ازدواج کردی

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
وای دقیقا اصلا دست خودم نیست این رفتار فکر کنم اضطراب اجتمایی ای کوفتی چیزی دارم😑😂 میدونم این اخ ...

والااااای دقیقا عین من، من از فک فامیل شاید آخرین نفری که دیده باشم برگرده به ۴ ماه پیش، نصفشونم اسماشون یادم نیس بقیشونم اکثرا نمیشناسم😂 دوستامم چندتا محدود هستن ارتباط روزانه داریم بقیه اصلا نه بیرون میرم باشون نه حرف میزنم نه هیچی اصلا نمیتونم 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
دلم گرفت از امضات مامانت کجاست مگه😪😪😪😪😪

قربون دلت برم مامانم هستش تو شهر خودمه اما باهام قهره راضی ب ازدواج نبود اما من ازدواج کردم طردم کرد

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
حتی غذا خوردن؟ 

استثنا در اون زمینه فعالم🤣

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
قربون دلت برم مامانم هستش تو شهر خودمه اما باهام قهره راضی ب ازدواج نبود اما من ازدواج کردم طردم کرد

😔😔😔😔😔

نمیدونم چی بگم

واسه پدر و مادر چی بهتر از این که خوشبختی بچشو ببینه

☹️☹️☹️☹️

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
😔😔😔😔😔 نمیدونم چی بگم واسه پدر و مادر چی بهتر از این که خوشبختی بچشو ببینه ☹️☹️☹️☹️

آره اما من الان داره میشه 10 سال بچه دارم خوشبختم شوهرمو دوست دارم اونم دوسمون داره اما دیگه باهام حرف نزد اما با خواهرم در ارتباطه

اخه تمیز نمیکنه اون با کثیف یخورده فرض داره، قاطی لباسا دیگم میشه 

اوووووه چقد باسلیقه😂😂😂حالا اول صبی دم خروسو باور کنیم یا قسم حضرت عباس؟

منم کلا از ظرف و لباس شستن متنفرم حتی با ماشین...

وقتی ظرف و لباس کثیف نداریم انگار رو ابرام