سلام من الان ب گفته دکترم امروز 6 هفتم شده بعد چن روزه لکه بینی دارم البته هفته 4 هم داشتم چن روز قطع شد الان اول رنگ لکه بینیم زرد پررنگ بودالان برگشته ب رنگ کالباسی همش استراحت میکنم نگرانم خدایی نکرده طوریش بشه آخه ی بارم سقط داشتم تو هفته 4 و5 دکترم گفت لکه بینی داشتی سونو بده بیا پیشم اما یادم رفت بپرسم درچ حد شد لکه بینیم اگ کسی اطلاعاتی داره کمک کنه خاهشا😔
😀تموم میشه من تا ان تی لکه بینی داشتم بعدش انقدر راحت بودم تا بازم حدودای ۲۸ هفته انقباض داشتم دکتر گفت خطر زایمان زودرس،دوباره اون استرسا برگشت ولی الان دیگه اونام گذشته،برای شما هم همینه فقط صبر کن😘
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ان شاء الله بچتو سالمو سلامت بغل بگیری عزیزم 😘 ان شاء الله گفته شما بشه نی نیم بمونه 😊توکل ب خدا د ...
میمونه چرا نمونه...به این چیزا فکر نکن.مرسی عزیزم😘
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
عزیزم طبیعیه به خاطر لانه گزینی رنگشم ببخشید قهوه ای بی رنگ اونم گاهی موقع ادرار یا گاهی به ل ...
عزیزم من لکه بینی اینا ندارم فقط زیردلم یکمی درد میگیره.. اینحا زدم محاسبه کردم چهارهفته هنو...قبلن یه بارداری شیمیایی با بتا62داشتم.. ب نظرت لازمه ب این زودی برم پیش پزشک
لکه بینیم ادامه داره امروز یا فردا برم سونو ببینم چی میگه😔
عیبی نداره برو ببین چی میشه
میمونه چشم من که حتما دعا میکنم تو فقط استرس نداشته باش
سلام عزیزم مرسی تو خوبی آره ولی خیلی اتفاقات افتاد برام تو این چن وقته بعد لکه بینی ی خونریزی خفیف کردم در حد پریود بعد رفتم سونو اینا دادم همه چی اوکی بود شیاف داد قطع شد بعدش دوباره 8هفته رفتم سونو قلب قلبش تشکیل شده بود رشدشم خوب بود ولی هماتوم داشتم 50 درصد موندو ی چن وقت بعد مصرف شیاف بدون درد و هیچ چیزی ی خونریزی وحشت ناک کردم ی لخته خون بزرگ ازم دفع شد خیلی ترسیدم رفتم سونو دادم جنینم خوب بود هماتومم شده بود کمتر از 10 درصد هماتومم بوده دفع شده بود الانم 6 روز میگذره از خونریزیم لکه بینی قهوه ای دارم 😢با کمر درد استراحتم هنوز تا ببینیم خدا چی میخاد 10 هفته و 4 روزمه