2777
2789
عنوان

وای دیگه دارم از بیخوابی مریض میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 18 پست
هنوز خیلی کوچیک قطعا حضور دیگران رو اونجور درک نمیکنه که بی خواب بشه.  موقع خوابوندن ببریدش تو ...

از اول اونجوری بود بخدا من عادتش ندادم..فقط جای تاریک و آرومو دوس داره..اگه بگم چه عادتایی داره شاخ درمیارین..مثلا اینکه یکمی کافیه لباساش نامرتب باشه اونقدر گریع میکنه هروقت لباساشو مرتب کردم آروم میشه..یا مثلا جاش نورانی باشه نمیخوابه،بالش خودش نباشه نمیخوابع..کسی بیاد خونه حتی اگ ی کلمه صحبت نکنه نمیخوابه..وقتی میرم خونه مادرشوهرم محکم از روسریم میگیره یا انگشتمو میگیره محکم فشار میده کلا میچسبه بهم انگار ک میترسه..دعای ترس درس کنم براش خوب میشه بنظرتون؟

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
از اول اونجوری بود بخدا من عادتش ندادم..فقط جای تاریک و آرومو دوس داره..اگه بگم چه عادتایی داره شاخ ...

فکر نمیکنم اونقد کوچیک ترسه. مگر اینکه خودتون خیلی بترسین و این استرس از طریق شیر دادن بهش منتقل بشه. 

دعای ترس نشنیدم چیه. قبل خوابوندن براش ۴ قل و ایه الکرسی بخونین. اگه حس ترس دارین تو خونه صوت سوره بقره بزارین گوش بدین. یا هر دعایی دوست داشتین 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول اونجوری بود بخدا من عادتش ندادم..فقط جای تاریک و آرومو دوس داره..اگه بگم چه عادتایی داره شاخ ...

ببین مشخص که خیلی حساسین  رو هر حرکت بچه تون . 

هر حرکتش رو یه جوری تفسیر میکنین. بچه اینقدی نامرتب بودن لباسشو نمیفهمه یا از ترس به ادم نمیچسبه. بیشتر حرکاتش غیر ارادیه. گریه. خنده. چسبیدن به ادم و خواب و بیداریش ...

اگه خیلی اروم قنداقش کنین راحت تر میخوابه. اگه دستاشو در میاره با پارچه خیلی اروم دور شکم و پاهاش بپیچین که زیاد تو خواب تکون نخوره راحت بخابه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
ببین مشخص که خیلی حساسین  رو هر حرکت بچه تون .  هر حرکتش رو یه جوری تفسیر میکنین. بچه این ...

مرسی گلم از راهنماییتون..چشم حتما انجام میدم

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙