2777
2789
عنوان

سریال

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 20 پست
یه خلاصه ای ازش میگی گلم؟

اخه هرچی ازش بگم اسپویل میشه و اینکه تهش خیلی غمگینه. ی دختریه ک زندگی سختی داره و میوفته تو اب و میره کما و..😂کل فیلم تو دوران قدیمه ولی قشنگه

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
اخه هرچی ازش بگم اسپویل میشه و اینکه تهش خیلی غمگینه. ی دختریه ک زندگی سختی داره و میوفته تو اب و می ...

اتفاقا قسمت اولشو همین الان دیدم تموم شد 

اگر اخرش خیلی غمیگنه که یکی میمیره من دیگه نبینم افسردگی بگیرم 😥قسمت اولشو دبدم انگاری یکم طنز مانند بود

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا قسمت اولشو همین الان دیدم تموم شد  اگر اخرش خیلی غمیگنه که یکی میمیره من دیگه نبینم افس ...

من ی هفته سرش افسرده بودم😂نبین پس

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
من ی هفته سرش افسرده بودم😂نبین پس

لعنتی کنجکاو شدم دیگه 😥😥فکر کنم تا اخرش برم 😂

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...