2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والله چطور خوب شدی من فقط با عسل اینطوریم

من پیش دکتر جلیل برادران حکاک  رفتم ایشون بدون آندوسکوپی گفت مشکلت التهاب اون یکی دکترا میگفتن سرطان😐میخواستن بنویسن عمل بشم ، ولی دکتر برادران گفت من مطمئنم  التهاب من انقدر رعایت کردم ، چیز شیرین ، ترش ، ترشی و خیلی چیزا لبنیات نخوردم و الان خوب شدم حالا به من گفته بودن باید عمل بشی ، خیلی دکتر خوبیه من پیشش کیست مویی داشتم  دستش خیلی فرز تو یه ربع عمل کرد با بخیه ، خیلی دوستش دارم روده هام هم ایشون درمان کردن

شیرینی برای معده ضرر داره خودم داشتم درمان شدم تو یه ماه الان کامل خوبم تو تهرانی؟

من تهرانم ووحشتناک معده درددارم اگه دکترخوبی میشناسی بگی ممنون میشم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
من تهرانم ووحشتناک معده درددارم اگه دکترخوبی میشناسی بگی ممنون میشم

اره دکتر جلیل برادران حکاک خیلی خوبن خیلی ، بدون آندوسکوپی به من گفتن التهاب معده هست در صورتی که اون یکی دکترا میگفتن پولیپ معده هست برای عمل نوشتن ، منم رفتم پیش دکتر برادران گفتن نیاز نیست با یه قرص خوب میشی و خوب خوب شدم ، من براش استخاره هم باز کردم قرآن خیلی خوب اورد پیشش عمل شدم تو یه ربع کل کیست رو در آورد کیست مویی داشتم ، یبوست هم داشتم خوب شدم ، رحمم هم درد میکرد بهش گفتم خوب شدم ، با اینکه جراح عمومی ولی خیلی خوبه 

باشه ممنون عزیزم لطف میکنی

آدرسش: شهرک غرب بلوار دادمان ، روبه روی پمپ بنزین ،خیابان جهاد کوچه یکم ، پلاک ۱۰ واحد ۷ طبقه ۴ 

بیمارستان آتیه کار میکنه ولی ویزیتش رو تو مطب انجام میده.

روز های زوج ساعت ۴ تا ۶ 

شماره اش :۸۸۳۶۷۱۵۹ مطب دکتر جلیل برادران حکاک