بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پیش دکتر جلیل برادران حکاک رفتم ایشون بدون آندوسکوپی گفت مشکلت التهاب اون یکی دکترا میگفتن سرطان😐میخواستن بنویسن عمل بشم ، ولی دکتر برادران گفت من مطمئنم التهاب من انقدر رعایت کردم ، چیز شیرین ، ترش ، ترشی و خیلی چیزا لبنیات نخوردم و الان خوب شدم حالا به من گفته بودن باید عمل بشی ، خیلی دکتر خوبیه من پیشش کیست مویی داشتم دستش خیلی فرز تو یه ربع عمل کرد با بخیه ، خیلی دوستش دارم روده هام هم ایشون درمان کردن
اره دکتر جلیل برادران حکاک خیلی خوبن خیلی ، بدون آندوسکوپی به من گفتن التهاب معده هست در صورتی که اون یکی دکترا میگفتن پولیپ معده هست برای عمل نوشتن ، منم رفتم پیش دکتر برادران گفتن نیاز نیست با یه قرص خوب میشی و خوب خوب شدم ، من براش استخاره هم باز کردم قرآن خیلی خوب اورد پیشش عمل شدم تو یه ربع کل کیست رو در آورد کیست مویی داشتم ، یبوست هم داشتم خوب شدم ، رحمم هم درد میکرد بهش گفتم خوب شدم ، با اینکه جراح عمومی ولی خیلی خوبه