2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 209 پست
می دونم عزیزم، یه ماه پیش خواهر همسرم شوهرش فوت شد،سه تا بچه قد و نیم قد داره. از وقتی این اتفاق ب ...

دقیقا همینطوره

خدا رحمتشون کنه

.میشه برای حاجت دلم وگرفتاریم صلوات بفرستین😔
منم اصلا حوصله نداشتم ولی پاشدم   دارم گوجه و بادمجون سرخ میکنم  خواهر شوهرمم سوپ ف ...

نوش جان

دست خواهرشوهرت هم درد نکنه💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قارچ داشتم داشت گفتم ی روز دیگه بمونه سیاه میشه سینه مرغ گذاشتم بپزه بعد ریش ریش میکنم سیب زمینی هم آب پز داره میشه مکعبی خورد میکنم ذرت هم داشتم تو فریزر گذاشتم بپزه اونم  همه رو قاطی میکنم فلفل و آویشن میزنم پنیر میریزم میذارم آب بشه میخوریم با نون ساندویچی...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
من اسم اصلی اصلیم دارم برای اولین بار تونی نی سایت میگم نازگله اما سلنا نجم الدین رو هم دارم واقعی چ ...

اوه ...چه سرنوشتی

🥺

الان بچه داری؟خوشبختی

نوش جان دست خواهرشوهرت هم درد نکنه💜

مرسی گلم،😘

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ان شاءالله هیچ وقت غم و ناراحتی سراغت نیاد دوست عزیز. ناراحتی تو زندگی پیش میاد.ولی دنیا واقعاً کوت ...

من یه مشکلی دارم گاهی ردزی هزار بار ارزوی مرگ میکنم واقعا کم‌میارم اما بازم میگم‌ هرکی یه مشکل داره😭😢حیف لحظه هاست ازدست بدم

زنگ بزن یه چیزی بیارن من دیشب شامم داشتیم ولی حوصله نداشتم زنگ زدم برای من و پسرم ازبیرون اوردن

چند شبه دارم ماست مالی میکنم امشبو نمشه از زیرش در برم😖😖

من قارچ داشتم داشت گفتم ی روز دیگه بمونه سیاه میشه سینه مرغ گذاشتم بپزه بعد ریش ریش میکنم سیب زمینی ...

به به چه کردی خواهر

نوش جانتون🥰

چند شبه دارم ماست مالی میکنم امشبو نمشه از زیرش در برم😖😖

چندتا سیب زمینی بزار بپزه 

پیاز داغ درست کن سیب زمینی پخته رو پوره کن با پیاز داغ ونمک و فلفل و زردچوبه قاطی 

میشه دوپیازه 

راحت هم هست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙