ژله شطرنجی رنگارنگ
مواد ژله ی بستنی رو 3 برابر میکنیم، دو سوم اون رو توی یه ظرف مستطیل پیرکس میریزیم و یک سوم باقی مونده اون رو توی یه ظرف پیرکس دیگه که شبیه ظرف اول باشه میریزیم و هر دو رو به مدت 3-4 ساعت میزاریم توی یخچال تا خوب ببنده .
بعد از گذشت چند ساعت که ژله کاملا سفت شد، روی سطح ظرف اول رو که دو سوم مواد ژله رو توش ریخته بودیم رو به مربع های 2 سانتی تقسیم بندی ( خط کشی ) میکنیم و برای اینکه آب نشه اون رو دوباره توی یخچال میذاریم .
بعد ظرف دوم ژله بستنی رو که قطر کمتری داشت (اونی که یک سوم مواد رو توش ریخته بودیم) رو از یخچال در میاریم و ژله رو از ظرف خارج میکنیم و روی یک سطح صاف قرار میدیم، بعد اون رو هم به مربع های 2 سانتی تقسیم بندی میکنیم و با کارد برش میزنیم . نکته مهم : برای برش ژله مهمترین کار این هست که کارد رو باید توی یه لیوان که آب داغ توش ریختیم قرار بدیم که گرمای آب باعث بشه قسمت فلزی کارد گرم بشه، تا زمانی که میخواهیم ژله رو برش بزنیم، ژله به راحتی برش بخوره؛ ولی اگر کارد سرد باشه باعث میشه موقع برش قسمت های ظریف ژله ترک برداره. بعد از اینکه کارد رو از آب درآوردید اون رو برای لحظه ای روی حوله ای بذارید تا آب اون گرفته بشه و بعد ژله رو برش بزنید تا آب اضافه وارد ژله نشه .
مربع های برش خورده رو یکی در میون توی قسمت های خودشون که از قبل خط کشی شده قرار میدیم . باقی مربع های اضافه اومده رو بدون اینکه ترتیبشون بهم بخوره توی یخچال میذاریم تا آب نشه . بعد جاهای خالی رو با ژله انار پر میکنیم.
هر بسته ژله ی 100 گرمی انار رو با 2 لیوان آب که معادل 400 میلی لیتر هست مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا تمام مواد ژلاتینی اون حل و یکدست بشه . بعد اون رو از روی حرارت برمیداریم و میذاریم تا کاملا از گرما بیفته طوری که وقتی دمای اون رو تست میکنیم، دستمون خنکی ژله رو حس کنه، اما یادمون باشه ژله انقدر سرد نشه که نیم بند بشه . ژله باید کاملا خنک و روان باشه نکته مهم : اگر از دستور ژله بستنی که بالا توضیح دادم استفاده میکنید، باید برای ژله انار هم از مقدار آبی استفاده کنید که موقع بسته شدن با سفتی ژله بستنی یکی باشه تا موقع برش زدن ژله یا برگردوندن ژله توی ظرف سرو، لایه های اون ازهم جدا نشه . ( البته شما میتونید با هر طعم و رنگی که دوست دارید قسمت های خالی رو پر کنید . مثلا اگر برای تولد پسرهای عزیزتون هست با ژله بلوبری که آبی رنگه اون رو پر کنید ولی چون این ژله ی شب یلدا بود من اون رو با ژله انار پر کردم ) به اندازه ای از ژله رنگی بین مربع های ژله بستنی استفاده میکنیم تا سطح ژله ی رنگی همسطح مربع های سفید بشه ، اما روی اونها رو نگیره . بعد به مدت 20-30 دقیقه ظرف رو توی یخچال میذاریم تا ژله رنگی هم کاملا سفت بشه . به علت سرد بودن ژله بستنی این مدت برای بسته شدن و سفت شدن ژله رنگی کافیه بعد از گذشت 30 دقیقه وقتی کاملا ژله رنگی سفت شد و مربع های سفید رو محار کرد، مربع های ژله بستنی رو که قبلا اضافه اومده بود رو، در لایه ی بعدی سر جای خودشون روی قسمت های ژله رنگی میچینیم و دوباره بین اونها رو با ژله رنگی پر میکنیم . این روش رو هر چند مرحله که دوست دارید قطر ژله شطرنجی شما بیشتر بشه تکرار میکنید. ارتفاع ظرف من 5 سانت بود و من این کار رو 3 بارانجام دادم، یعنی قسمت ژله شطرنجی سه لایه شد. البته میتونستم این کار رو تا آخرین گنجایش ظرفم انجام بدم ولی میخواستم این ژله ی شطرنجی وسط ژله قرار بگیره و چون اولین لایه تنها از ژله بستنی استفاده کردم، آخرین لایه بعد از مرحله ی سوم ژله شطرنجی رو دوباره از ژله بستنی استفاده کردم تا عملا ژله شطرنجی وسط ظرف بین 2 لایه ژله سفید قرار بگیره تا موقع برش حاضران سوپرایز بشن اون رو برای 6 ساعت دیگه توی یخچال گذاشتم تا همه ی لایه ها خوب ببندند و یکی بشند . در آخر اون رو توی ظرف سروتون برگردونید تا موقع برش و سرو ژله برای عزیزانتون راحت باشید اگر از این میزان مواد و زمان بندی که گفتم استفاده کنید، اصلا نگران جدا شدن لایه های ژله از هم نباشید همچنین میتونید برای مراسم های خاص مثل تولد، نامزدی، سفره عقد و... از این ژله درست کنید و خیالتون راحت باشه که اگه 2 یا 3 ساعت ( شاید هم بیشتر ) بیرون از یخچال بمونه آب نمیشه