2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست
دخترها با مادرشون در ارتباط هستن؟ کارتون خیلی سخت میشه اینطوری، کنار اومدن با اون دو تا بچه و کنار ...

ن عزیزم

مادرشون مشکل روحی داشت بنده خدا. 

از طرف دادگاه سلب شده حضانتش. 

اصلا ب بچه ها تلفن هم نمیکنه

یه شهر دیگه ست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مشکل روحی داشت  خود دادگاه نداده  اونم اصراری نکرد

همه مردا وقتی جدا میشن این وصله ها رو می چسبونن...بنده خدا بگرد علت اصلی رو پیدا کن

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
از کجا معلوم مشکل از خانمش نبوده؟ قانون بچه رو به پدر میده نه مادر

بله عزیزم. 

منم همسرم من و پسرمو ک اون موقع 2 سالش بود

بخاطر یه خانم دیگه ترک کرد رفت. 

حضانت با منه

بله عزیزم.  منم همسرم من و پسرمو ک اون موقع 2 سالش بود بخاطر یه خانم دیگه ترک کرد رفت.  ...

درسته

منم خودم همسر دوم شوهر جان هستم

البته من مجرد بودم و همسرم 2سال قبل آشنایی با من جداشده بود

ن عزیزم مادرشون مشکل روحی داشت بنده خدا.  از طرف دادگاه سلب شده حضانتش.  اصلا ب بچه ها ...

اینکه بچه ها سرشون رو یه بالین باشه خیلی بهتره.

اگر فکر میکنید از پس دوست داشتن و صبوری کردن بر میاید با این اقا بیشتر اشنا بشید و در صورت اینکه نظرتون بازم‌مثبت بودبرید تو فاز دوم که ارتباط بر قرار کردن با بچه هاست.

همکار من یه پسردلشت و با اقایی ازدواج کرد که اونم پسر داشت دقیقا همسن. هر دو  باهاشون زندگی میکنن میگهگاهی مشکلات هستدر حالیکه هزینه های پسرش با خودشه اما بازم گاهی اون‌پسر حسادت میکنه. تازه به قول خودش پسره و ارتباط گرفتن باهاش راحتتره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اینکه بچه ها سرشون رو یه بالین باشه خیلی بهتره. اگر فکر میکنید از پس دوست داشتن و صبوری کردن بر میا ...

مرسی عزیزدلم بابت وقتی ک گذاشتی. 

چشم حتما. 

ممنونم ازت