2777
2789
عنوان

امشب از غصه دق نکنم خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تحقیر شدم  با قلب شکستم چیکار کنم

حداقل جلو بقیه نشون نده تحقیر شدی قوی خودتو نشون بده اگه خودتو ببازی بدتر تحقیر میشی 

لازم نیست حتما قوی باشی بعضی اوقات ادعا کن قوی هستی 

بارداری؟؟ این حد استرس و ناراحتی واست سمه دختر قرآن بخون،، آرومت میکنه،، من خودم امتحان کردم جوابه

بله باردارم 

دلم برای بچه تو شکمم میسوزه که مادرش منم

انشاالله که هر چی خیره برات اتفاق بیوفته توکلت به خدا باشه من خودم به مرحله ای رسیدم که خودم رو برای ...

امشب بخاطر مشکلی که پیش اومده  به حدی تحقیر شدم که قلبم مچاله شد

بخدا ازازدواج میترسم 😭

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه