2821
2789
عنوان

موبر یا تیغ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موبر_با تیغ بزنی با خارش درمیاد ولی با موبر هم سفید میشه هم نمیخاره موقع درومدن

میدونی موبر استفاده میکنم کنده نمیشن😥

لطفا برای اینکه ارزوهام برآورده شن یه صلوات کنید یا هم برام دعا آرزو هام برآورده بشه🙏🙏🙏هرکی دعایی یا صلوات برام فرستاد لایکمکنه خیلی ممنون😍😍
مثل معلما سوال کردی چراشم خواستی

😂😂

لطفا برای اینکه ارزوهام برآورده شن یه صلوات کنید یا هم برام دعا آرزو هام برآورده بشه🙏🙏🙏هرکی دعایی یا صلوات برام فرستاد لایکمکنه خیلی ممنون😍😍

باموبرهم عین تیغ سردوروز درمیاد فقط سیخ سیخ نیستش و نمیخاره.. 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
میدونی موبر استفاده میکنم کنده نمیشن😥

چون بلد نیسی🙃

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

من موبر میزنم کنده نمیشه موها نمیدونم چیکار کنم کسی بلده😥

من از لیزر و دردش خیلی میترسم یه بارم صورتم لیزر کردم سوختم سالها اپیلاسیون کردم ولی واقعا مدتیه تحمل درد اونم ندارم الان یک ماهه دارم پودر میزنم وقتی درمیاد یکم تیزه به شلوارم میگیره نمیدونم به مرور درست میشه یا نه 

چون بلد نیسی🙃

چجوری انجام بدم؟😥

تیغ به مرور زمان بدنو تیره میکنه

وای پس من چیکار کنم

یه روز بعش هم یه خارشی میگیری. من فقط یبار مجبوری با تیغ زدم دوباره توبه کردم

اوف

چجوری انجام بدم؟😥

میریزی تو ظرفش بعد یکم آب داغ اضافه میکنی ک خمیری شه(شل شه آبکی شه بدرد نمیخوره)بعد میزنی روی بدنه کاملا خشک_بعدم ۷_۸الی ۱۰دقه صبر کن و با کاردک صاف کن ،بعدمیبینی پشمات داره میریزه😆

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز