2777
2789
من .نه خوبن فقط  امیر بازیگر شده رهام شاید حسودی میکنه 😁

رهام و حسودی؟؟

فکر نکنم بیشتر امیر انگار کناره گیری میکنه انگار 

خدا کنه خوب باشن چون وقتی با همن آهنگاشون بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣خیلی دلت پره هااا 

آخه گند زدن به موسيقي . اون اولش كه ترانه هاشون فقط فحش بود . بعد شد ديس لاو . ضد عشق و دعوا و ... . سليقه ها هم عوض كردن . قديم هنرمندها ادب داشتن . الآن تتلو مياد فحش خواهر مادر ميده . 

از وقتي كه نرم افزار dance ej اومد سر و كله ي اين خواننده هاي جديد پيدا شد . هر كس يه كامپيوتر داشت ...

ببین عزیزم شما بنظرم قبل اینکه اظهار نظر کنی راجع به اشخاص یه تحقیق بکن راجبشون.ببین چندسال زحمت کشیدن تا به اینجا رسیدن .من یکی از فن های ماکانم و هرچیزی رو که فکرشو بکنی راجبشون میدونم.از نظر شما کسی که دوسش نداشته باشین یعنی خواننده آبکی هه اما بد نیست همتون برین همین الان تو گوگل راجبشون تحقییق کنین شاید شماهم نظرتون عوض شد.  

ولی به نظر من که با هم خوبن ولی اینکه از هم دورن چون رهام خونش کرج امیر تهران و اینکه جدیدا هم امیر سر فیلمبرداری جزیره هست و کمتر همو میبینن و بیشتر بخاطر کنسرتها واقعا درست نیست قصاوت کنیم جدا از اینا رهام با موهاش همه رو داغون کرد خدایی خیلی بهش میاد،

😂❤️

ولی به نظر من که با هم خوبن ولی اینکه از هم دورن چون رهام خونش کرج امیر تهران و اینکه جدیدا هم امیر ...

رهام من عاشقشممم😍😍یکی پیدا شد با من هم نظر باشعع🥺

اره صد درصد 

و با احترام به کسایی که میگن خوشمون نمیاد خب گوش نکن بابا 

مگه اومدیم با زور کردیم تو گوشت ؟؟ 

بعدم قیافه و رفتار هر کس به خودش مربوطه درسته سلبریتی ان اما آدمن حق زندگی دارن شمام قرآن نیست از همه خوشت بیاد

اول اینکه رهام اصلا حسودی نمیکنه و شما اشتباه متوجه شدی موهای رهام هم رنگ نبود فقط اسپری موقتی رنگ بود ک با شستشو پاک میشه امیر هم اصلا ندید پدید نیست اینجوری رفتار می‌کنه ک ما بخندیم  اون عزیزی ک در مورد یک نرم‌افزار حرف زده عزیزم شما خواننده ها رو دوست نداری گوش نده و خواننده های جدید اومدن ک سبک آهنگ رو عوض کنن بعد شما اینطور دربارش حرف میزنی شما برو سبک موسیقی ک دوست داری رو گوش کن و ب خواننده های ک سبک خوندنش با سلیقه شما فرق دار توهین نکن منم یک فن ماکان هستم 

نه خیلی با هم خوب هستن و خیلی صداشون عالیه من ماکانی هستم ولی خب مطمئن باشید ماکانی ها که الکی ماکانی نشدن واقعا صداشون قشنگه و باهم خیلی صمیمی هستن رهام و امیر مخصوصا در سریال جزیره که خیلی امیر درخشید.