2777
2789
عنوان

اولین و بزرگترین گناه یک انسان

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 127 پست
عزیزم چند دیقه پیش که داشتم ریپلای میکردم این کامنتتو یه نگا کردم ساعت ۰۰ ۰۰ بود رفتم معنیشو سرچ کرد ...

چ باحال😂

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ما ک نیت کردیم نشد 😂😂

نمیخاد عوض کنی.کاش همه ی مشکلات و گره ها و گرفتاریا دنیا فقط عوض کردن یا نکردن امضا تو بود😂😂😂

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

سه تا گناهه که باعث گرفتاری هست که از بدو خلقت تا الان هنوزم که هنوزه این سه تا گناه سبب جنگها و دشمنی ها و گرفتاری انسانهاست

اولیش غرور که شیطان خودشو برتر از آدم دونست و به انسان سجده نکردو از  درگاه خدا طرد شد . دومیش طمع که با اینکه خدا گفت از آن درخت آدم و حوا نخورند طمع کردن و خوردن و از بهشت رانده شدن و سومی حسادت که قابیل به برادرش هابیل کرد و اونو کشت.

الانم ماها کم این خصلتها رو تو زندگی نداشیم . یا مغروریم این و اونو تحقیر و مسخره میکنیم یا طمع میکنیم از چیزایی که خدا نهی کرده نبینیم نشنویم و ... پا فراتر میذاریم یا حسادت میکنیم و زیراب اینو اونو تو اداره و دانشگاه و محله و فامیل میزنیم . بعدم آخرش میگیم خدا میبخشه و با چندتا نماز و خیرات و صدقه و زیارت و چله و... پرونده هر چی در حق بنده های خدا کردیم رو به خیال خودمون می بندیم ....