2777
2789
عنوان

بوقت تولدم🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 26 پست
یه چیزی هم یادم افتاد گفتم بهتون بگم شاید دوست داشتین شرکت کنین، انجمن نویسندگان برتر یه فراخوان دا ...

سلام عزیزم خیلی شرمنده من پیامتو حالا دیدم.لطف کردی ممنون دوست خوبم.

راستش خییلی دوست دارم شرکت کنم ولی باورمیکنی اینقدر درگیر و شلوغ نیستم که میدونم فرصت کافی براش ندارم.

پنجنشبه یه جراحی کوچیک دارم که از همین حالا براش استرس دارم ولی خیلی ازت ممنون که بفکرم بودی مرسی عزیزم💝🌹

من به ارزوهام قول رسیدن دادم🦾
سلام عزیزم خیلی شرمنده من پیامتو حالا دیدم.لطف کردی ممنون دوست خوبم. راستش خییلی دوست دارم شرکت کنم ...

سلام،خواهش میکنم 

برای شرکت کردن تو این مسابقه ها فرصت زیاده

امیدوارم جراحی به خوبی پیش بره🙂👍

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محیا جان سلام ..گفته بودی اول هفته یه جراحی کوچیک داری ...تو فکرت بودم ...ان شاالله صحیح و سالم در کنار خانواده باشی ...یه خبر از خودت بده ...و هر وقت تونستی پارت بذار ...هر چند گفته بودی ممکنه نتونی پارت بذاری برامون .اشکال نداره...ما منتظر می مونیم .سلامت و موفق باشی عزیز 

محیا جان سلام ..گفته بودی اول هفته یه جراحی کوچیک داری ...تو فکرت بودم ...ان شاالله صحیح و سالم در ک ...

سلام عزیزم ممنون که بیادم بودی.اره این جراحی گرچه سطحی بود ولی خیلی اذیت شدم.انشالله بزودی پارت جدید میزارم

مرسی که جویای حالم شدی ممنون رفیق👄😉

سلام محیا خانوم تفلدت مبارک..داستان تارا و مرضیه رو خوندم..مرضیه الان تموم شد آخرش گریه کردم سردرد شدم..قلم خوبی داری فقط یه انتقاد شخصیت اصلی داستانت حسود و شکاکه این اصلا خوب نیست یعنی تا این حد دیگه با واقعیت جور نیست و کش دادن الکی داستان حوصله آدم سرمیبره..درکل خوب بود موفق باشی

سلام محیا خانوم تفلدت مبارک..داستان تارا و مرضیه رو خوندم..مرضیه الان تموم شد آخرش گریه کردم سردرد ش ...

سلام ممنونم.

مرسی از اینکه داستانو خوندی تو داستان اشنایی شخصیت مرضیه باید یه همچین ادمی میبود تا کیارش بیاد و اصلاحش کنه.اما ممنون از نظرت🌹🌷

پساپس تولدت مبارک گلم،اینقدر ما رو دغ نده سر این رمان گذاشتنت بذار دیگه هی میام چک میکنم میرم تازه این چند روزم که نمیذاری جون خودت ۵۰ پارت بذار دفعه بعد که میخوای بذاری دوباره ۱۰ پارت نذاریا🌹🌹🌹

تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏
پساپس تولدت مبارک گلم،اینقدر ما رو دغ نده سر این رمان گذاشتنت بذار دیگه هی میام چک میکنم میرم تازه ا ...

سلام ممنون.

عزیزم پارت گذاری به این راحتی که فکر میکنی نیست بخصوص الانکه تازه یه جراحی داشتم و حالم مساعد نیست من پارت ها رو تایپ میکنم میفرستم برای یکی از دوستان و ایشون اصلاحشون میکنه.اما خب سعیم اینه که پارتهای کامل و طولانی باشه

تولدت مبارک با تاخیر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر