ب میزان مساوی نمک و ارد قاطی کنید تو ی ظرف.بعد سرکه بریزید سرش کم کم تا خمیری شه.شل باشه خمیرتون بهتره.بعد بمالید ب بدنه اش.میگن نیم ساعت بمونه ولی شما همون ثانیه اول تغییرشو میبینی.انجام دادید عکس بدید
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با یه قاشق رب بشور راحت و بی درد سر. سطح بیرونش البته
من کلی رب حرومش کردم.اصلا تغیر نکرد.مس من صاف نبود پر گل و نقشه های ریزه.نمکای این مواد تمیزش کرد.وگرنه طرفا یساعت کلی رب روی مسم بود فقط سطوح صافش اونم یکم روشن شد.مسم سیاهه سیاه بود
اممممم سرکه هم معجزه زیادی داره.لباسایی ک چربیه روغنه شدید دارن رو بزار تو سرکه بعد بشور.یا مثلا ظروف شیشه ای و سطوحی ک بایذ برق بزننو با سرکه بشور.مث استکان و سرامیک و ...
سایتی ک ازش خوندم نوشته بود این مواد.اگه اردشو نداشتید میتونید جوش بریزید.ولی تاکید داشت اگه ارد باشه بهتره.یادم نیست ی ترکیبی رو مس ایجاد میکرد فوری تمیز میشد بدون خوردگی