2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته اقدامی؟

اقدامی نیستم جلوگیری دارم طبیعی ولی به همسر شک دارم کار دستم داده باشه چون پسرم تازه از آب و گل دراومده ۵سالش تموم شده مدرک مربی گری ماساژم تازه اومد تخصص طب سوزنی هم گرفتم میخوام کارکنم میترسم کاری کرده باشه پابند بشم نتونم برم سرکار

هاله میبینم  انگاری بارداری هاله هم بیافته نشون میده برداری ولی هنوز حیلی کوچیکه

با ادرار صبح زدی؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

چ علائمی داری

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
هاله میبینم  انگاری بارداری هاله هم بیافته نشون میده برداری ولی هنوز حیلی کوچیکه با ادرار صبح ...

اره با ادرار صبح زدم 

اما روز سوم بعد از پری رفتم آزمایش دادم منفی بود 

بتا تیترم شد۱

ده تا بی بی زدم هر ده تا هاله داشتن 

الانم  حدود ۱۳ روز میگزره و هنوز پری نشدم 😐

اتفاقا بی بی چکای منم ماه پیش همش هاله انداخت ولی ازمایشم منفی بود  نمیدونم چرا اینجوری میشه

احتمال داره لقاح دیر اتفاق افتاده باشه زیاد بی بی نزنادم استرس میگیره