2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه 16 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3055 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پ چرا همه بچه ها اینطوری شدن؟    

باهاش حرف میزنم تاثیر نداره خیلی نگرانم😔

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
تا تا هم میگه یعنی تاب نگران نباش پسرمم همینجور بود اما الان که بزرگ شده ماشالله سرمونو می خوره از ...

من خیلی نگران شدم تازگیها . چون یکی از آشناها بچش حرف نمیزد بعد دو سالگی متوجه شدن اختلال مغزی داره

البته اون طفل معصوم فعالیت های رفتاری اش هم با تاخیر بود و خیلی دیرتر از بقیه بچه ها بود

من همش نگرانم نکنه بچم توی گفتار مشکلی داشته باشه  

من خیلی نگران شدم تازگیها . چون یکی از آشناها بچش حرف نمیزد بعد دو سالگی متوجه شدن اختلال مغزی داره ...

نه بابا

اگه توی رفتار کند باشه باید نگران باشی اما تو که میگی موقع گشنکی میره کنار یخچال یا موقع خواب بالششو میاره پس نرماله

سلام دخترتون اکی شد پسر منم چهارده ماه فقط آب و ددر بلده🥲

سلام عزیزم 

باورت میشه سه سال بود وارد کاربری ام نشده بودم؟ 

دختر من الان 4 سالشه و ماشالله حرف زدن و فهم کلامی اش اندازه بچه های شش ساله شده 

بعضی وقتا اینقدر حرف میزنه که سرم سووووت میکشه 😂

الهی که پسر شما هم سالم و سلامت باشه و نگرانی تون رفع شده باشه