2789
ممنون گلم ان شاالله بتونی بخونی نمازشباتوماروهم دعاکن گلم 👏👏🌹

ممنونم ، خدا به همه توفیق خوندنش رو بده . مناجات در سحر ، حال خودش رو داره ... محتاجیم به دعا 

اللهم عجل لولیک الفرج 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سرنمازشبت دعاکن هیچ فقیری نباشه .هیچ مردنامردشرمنده زن وبچش نشه.دندون دردکلافم کرده دعاکن من پول دار ...

😞😞😞 خدا کمک کنه بهتون ، قطعاً سربالایی هایی که هست ، سر زیری هم داره . اگر اعتقاد به دعا داشته باشین ، در گوگل سرچ کنید ، دعای دندان درد ، بخونید ، تسکین پیدا میکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
😞😞😞 خدا کمک کنه بهتون ، قطعاً سربالایی هایی که هست ، سر زیری هم داره . اگر اعتقاد به دعا داشته با ...

قربون خداربرم اگه امیدبه خدانداشتم که تموم کرده بودم.کاردندون هام ازدعاگزشته وضع شون خیلی خرابه

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
قربون خداربرم اگه امیدبه خدانداشتم که تموم کرده بودم.کاردندون هام ازدعاگزشته وضع شون خیلی خرابه

خدانکنه ، توکل به خودش . میدونم ، دندونی که خراب شده باشه ، حتی مسکن ها هم جوابگو نیستن . دعا هم امتحان کنید ، ضرری نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج 
خدانکنه ، توکل به خودش . میدونم ، دندونی که خراب شده باشه ، حتی مسکن ها هم جوابگو نیستن . دعا هم امت ...

خیلی ممنون.چشم امتحان میکنم.شماهم منویادت نره دعاکن برام دعاکن همسرم ازشرمندگی دربیاد.خداصدای منونمیشنوه

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
خیلی ممنون.چشم امتحان میکنم.شماهم منویادت نره دعاکن برام دعاکن همسرم ازشرمندگی دربیاد.خداصدای منونمی ...

به روی چشم ، حتماً حتماً . قطعاً میشنوه ..‌. 

اللهم عجل لولیک الفرج 
 ان شاالله سعادت نصیبم بشه  حتما  شما هم برای من دعا کن لطفاً 🙏🏼🙏🏼

چشم عزیزم اگر لایق باشم حتما🌼💚

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

سلام در مورد نماز شب توی گوگل سرچ کنید استاد علی محمدی نماز شب یه آقایی هست خیلی ساده نماز شب رو توضیح میدند که خیلی سخت نگیرید فقط بخونید اگه خوندید منم دعا کنید 🙏

عزیزم اگه میتونی سعی کن بخونی اصلام سخت نیست راحت ترین روششوانتخاب کن فوق ۵۰ دقیقه یاکمتروبیشترطول م ...

سلام عزیزم

من تمومش رو کامل میخونم

کلا با دعاهایی ک اخرش و میکنم برای حاجتم نهایت نیم ساعت بشه

مگه شما چجوری میخونی ک تازه مختصرش میکنی پنجاه دقیقه میشه

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج