2777
2789
عنوان

این مانتوچطوره؟؟سفارش بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 37 پست
۴۲۰

خیلی گرونه 

این مدل مانتو ها عید تا تابستون مد بودن 

خیلی از پیجا هم دارنش..به نظرم بیشتر بگردی ارزونترشو پیدا میکنی 

به خصوص اینکه لباسای تابستونی الان تخفیف خوردن 

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشی

بابا اسم سایته 😐😐

با    سلام    هستش

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
چاقمیکنه

خیلی این مدلی  دوس دارم یعنی نخرم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

عااالیه خوش رنگه

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
اگه جنسش ضخیم باشه و حالت پاییزی باشه قیمتش خوبه مثله بارونی..

کرپ هستش

بستگی داره برای کجا بخای، یکم رسمیه که واسه محیط کار و دانشکده خوبه اما برای خیابون قشنگ تر از این ه ...

مثل خودخودشم

اهان ببخشید..‌‌‌‌‌...منظورم تلگرام تو کجا بزنم 

گوگل کن