2777
2789
عنوان

سوال زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست
صبور باش عزیزم

امیدم به همینه خدا جواب صبوری منو جواب دل شکستن اطرافیانم رو بده 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باشی خدا خودش اوضاعت رو ردیف میکنه

انشالله 

اینقد دلم میخواد همه چی مخصوصا رابطه منو شوهرم برگرده به 5 ماه پیش ک همه حسرتشو میخوردن به قول خودشون مثل تازه عروس دامادا بودیم یه شبه همه چی خراب شد خدا از پدرشوهرم نگذره زندگی مون رو خراب کرد 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
انشالله  اینقد دلم میخواد همه چی مخصوصا رابطه منو شوهرم برگرده به 5 ماه پیش ک همه حسرتشو میخور ...

تا 5سال اول زندگی جنگ و دعوا بین زن و شوهر عادیه

حتی جدیدا میگن تا 7سال اول زندگی

کاربر آقا هستم   

عزیزم حال روحی بدتو خیلی خوب درک میکنم،یه موقع قبلنا باخودم میگفتم کاش میشد اینقدر راه برم واز شهر وآدماش دور بشم اینقدر راه برم تابمیرم.ولی همه اون روزای بد به لطف خدا گذشت هرچند خیلی دیر وسخت

تا 5سال اول زندگی جنگ و دعوا بین زن و شوهر عادیه حتی جدیدا میگن تا 7سال اول زندگی

7 ساله ازدواج کردیم هر جور بود سعی کردم دعوا نباشه همیشه با حرف زدن و صحبت حل میکردیم خدایی هم مشکلی نداشتیم باباش گند زد 5 ماه پیش کلی تهمت و توهین و قضاوت بهم کرد شوهرمم پشتمو خالی کرد بخدا بخوام کامل تعریف کنم زندگیمو سردرد میشی ولی بدون همش زیر سر باباش بود 6 سال کلفتیشو میکردم هر چی فکر کنی بدون اخم و تخم و ناراحتی هزار بار ناراحتم کرد یه بار به روش نیاورم ک دلش نشکنه دست مزد منو اینجور داد بیشتر از شوهرم ناراحتم چرا اونشب پشتم نبود کنارم نبود پیشم نبود توبدترین شرایط بودم ولی نبود هیچوقت نامردیشون رو یادم نمیره با این حال بازم هواشون رو دارم قبل از اون هر کاری میکردم واسه خودشون بود ولی الان بخاطر خدا فقط وگرنه یه قدم برداشتن واسه اینا حماقته 

عزیزم حال روحی بدتو خیلی خوب درک میکنم،یه موقع قبلنا باخودم میگفتم کاش میشد اینقدر راه برم واز شهر و ...

دقیقا از خونه بدم میاد دلم میخواد برم جایی ک هیچکسی نباشه هیچکسی هم ازم خبر نداشته باشه 

از خونه ای ک توش حرمت و احتراممو شکوندم متنفرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

از همه چی متنفرم از ادما متنفرم از پدرشوهرم متنفرم از خودم متنفرم از خوبی هایی ک در حق شون کردم متنفرم از شوهرم متنفرم ک چشماشو رو همه چی بست رو من بست 

زیاد سعی کن محل پدرشوهرت نزاری

بخدا اگ ازش دور بودیم اینقد بهم نمیریختم 

تو یه ساختمونیم صداش هر  روز میاد یا میاد در خونه یا زنگ میزنه این بیشتر عذابم میده نمیذاره همه چی رو فراموش کنم 

خیلیا بودن جوابمو با بدی دادن بدون یه ذره بی احترامی راهمو ازشون جدا کردم یه ذره هم غصه نخوردم ولی این شرایط داره ذره ذره ابم میکنه شوهرمم میبینه ولی کور شده خودشو به خواب زده