2777
2789
عنوان

سوالایی آرایشی دارید جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم پودر نمیتونم گرون بخرم کرم پودر معمولی روتین پوستی چیه؟

اول اینکه کرم پودرتون باید اویل فیری باشه یا مخصوص پوست چرب که چربی پوستتونو کنترل کنه ارزون ترین میتونم کالیستا و لورینت مخصوص پوست چرب بهتون پیشنهاد بدم قیمت متوسط هم لورال و بورژوا مت فوق العاده هستند بعد اینکه حتما با بیوتی بلندر نم دار چند دقیقه ای روی پوستتون ضربه بزنید تا چربی اضافش گرفته بشه و در اخر پوست فیکس فراموش نشه

روتین پوستی یعنی شوینده و تونر و مرطوب کننده مناسب پوستتون که خیلی واجبه که قبل از میکاپ پوستتون با شوینده مناسب پوست خودتون تمیز شده باشه و زیرش آبرسان یا مرطوب کننده مناسب پوستتون بزنید پرایمر هم فیک نخرید پرایمر فیک از نزدنش خیلی بیشتر میماسه

موهای سفید رو چیکار کنیم بقیه موها رنگ میگیره ولی اون قسمتای سفید نمیگیره کاملا سفید میمونه چجوری رنگ بزاریم اول اون قسمتای سفیدوبزاریم بعد یه چند دقیقه کل موهارو؟ بزاریم؟ یا فرقی نداره

صلوات

من کف سرم چند وقت یکبار به شدت چرب میشه و جوش میزنه، شامپو کلییر کنترل چربی مو زدم، خوب شد ولی باز شروع شده. به نظرتون چیکار کنم؟ 

یه پنکک خوب برا مصرف روزانه هم بگین لطفا

خیلی 
ن عزیزم یا از اکسیدان ۳ درصد استفاده کنید اگر رنگتون تیره هست اگر هم رنگتون متوسط اکسیدان ۶ درصد از ...

عزيزم من پوست صورتم تقريبا معمولي رو به خشكه

زماني كه جوش ميزنم، اصلا بهشون دست نميزنم، ولي جاي 2 تاشون مونده روي بينيم، 2 تا نقطه سياه كه دقيقا جاي 2 تا جوشه

خواستم ببينم چطور اون 2 تا لكه رو پاك كنم، هيليا گفتن خمير دندون ولي فايده نداشت

میخواستم بدونم میکاپ درآمد خوبی داره برم یاد بگیرم؟

بستگی داره اگر هزینه اولیه خوبی بذارید و علاقه و پشتکار داشته باشید بله اما همه کار ها خاک خوری داره

ی پودر دکلره میخوام بخرم ک موهام رو هایلایت امبره کنم تار موهام نازکه و تو شیردهی هم هستم ی ماه و نیم تقریبا زایمان کردم چ مارکی خوبه ؟ 

آرایشگاه نمیتونم برم چون ۵-۶ ساعت نمیتونم نی نی رو بذارم ی خانم ک تو آرایشگاه کار کرده چندین سال قراره بیاد خونه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

2790
2778
2791
2779
2792