2777
2789
عنوان

با شوهرم یه دعوای خفن داشتیم😐😢

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 28 پست
تاون عفریته از خدا میخواد 

آره بابا خودش مرض داشته

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
چ همسر بی تربیتی دارین  البته اگه قبلا به مامانش بی احترامی نکرده و بار اول بوده

خودش هر چی از دهنش در میاد بار مامانش میکنه اونوقت فقط منتظر بود من جواب ندم 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا ولی خیلی وحشیه شوهرت یعنی چی بزن دهنش رو بیار پائین دو روز قهر کن بزن بیرون بفهمه دنیا دست ک ...

تاره قهر کردم دیگه روم نمیشه باز قهر کنم از خانواده اش متنفرم😡😡

تو فکر بودی بعدش عذر خواهی میکردی میگفتی حواسم پرت بود...البته که رفتار اوناهم اشتباه بوده خلاصه ما آدمیم و توانایی نشون دادن بهترین عکس العمل در موقعیتای مختلف رو نداریم و معمولا عکس العمل نامناسب نشون میدیم هستن بضیا که توانایی دارن البته که با آموزش تمرین تونستن اینطور بشن 

الانم شما آروم باش اشتباه از سمت هر دو طرفتون بوه ازش عبرت بگیرید تا دوباره در همچین موقعیتی درست ترین و بهترین رفتار رو داشته باشید 

با آرزوی موفقیت و خوشبختی

تاره قهر کردم دیگه روم نمیشه باز قهر کنم از خانواده اش متنفرم😡😡

عزیز دلم شوهرت هم همین متنفر بودن رو از چشمات و رفتارت خونده دیگه !!!

بخاطر همین به پای بی احترامی و از قصد کردن گذاشته ،،ژژژ

کلا هم از قبل دلش پر بوده ازت معلومه ،،،

بنظرم سعی کن بخلطر آرامش زندگی خودت و همسرت این تنفر رو کنار بزاری و بهشون بی احترامی نکنی حتی تو ظاهر  !

چون اینجوری فایده ای برات ندارع به جز اینکه رابطه خودت و همسرت رو خراب کنی و جلوی دیگران کوچیک شی 

والا من خودم هرچقدرم که با خانواده ام و مامانم مشکل داشته باشم ولی شوهرم ببینم بی احترامی بهشون می‌کنه یعنی راضی دارم شوهرم رو تیکه تیکه کنم 

خودش هر چی از دهنش در میاد بار مامانش میکنه اونوقت فقط منتظر بود من جواب ندم 😐

میگفتی احترام گذاشتن رو بهت یاد ندادن نه به بزرگترت ،نه به زنت ،تعجب می کنم مامانه چرا همراهیش کرده ،البته حاصل تربیت همون مادره

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
عزیز دلم شوهرت هم همین متنفر بودن رو از چشمات و رفتارت خونده دیگه !!! بخاطر همین به پای بی احترامی ...

عریزم نباید از من انتظار احترام داشته باشه چون خودش یه ماه پیش هر چی از دهنش دراومد جلو رو خانواده ام بهشون بی احترامی کردم هنو پا تو خونشون نزاشتع اونوقت از من انتظارداره ؟ اصلا من هر بلائی سرم میارن همون یه دیقه فراموش میکنم ولی چون الان پسرش و همراهی کرد ازش بدک اومد

باید به مادرش همون موقع میگفتی نشنیدی ولی شوهرتو چند وقت سگم حسابش نکن

اره خودم که همین تو فکرمه خیلی روش باز شده الان نمیدونم برم خونه مادر شوهرم یا نه؟؟

اره خودم که همین تو فکرمه خیلی روش باز شده الان نمیدونم برم خونه مادر شوهرم یا نه؟؟

نه فعلا نرو اگه معذرتخواهی کرده بودی و مادرش هم شعور داشت مسخره نمیکرد اشکال نداشت البته ما فقط نظر میدیم نبودیم تو اون شرایط که ببینیم مادره عکس العملش چطور بوده