2777
2789
مدل سوسکی هم میتونی یه مدت امتحان کنی🤣🤣من خیلی دوس دارم.. فرق وسط بدی..از جلو یه مقدار کم جدا کنی ...

تصویرسازیم ضعیفه واقعا میشه عکس بزارید از ایده مدنظرتون؟😅🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصویرسازیم ضعیفه واقعا میشه عکس بزارید از ایده مدنظرتون؟😅🥺

اینجوری یعنی تقریبا...

حالا عکس خودمو نمیشه بزارم ولی اینجوری منظورمه ک یه تیکه جدا کنی با فرق وسط بریزی جلو

اینجوری یعنی تقریبا... حالا عکس خودمو نمیشه بزارم ولی اینجوری منظورمه ک یه تیکه جدا کنی با فرق وسط ...

این مدلی خودم میزنم اکثرا ولی سرکار با مقنعه م نمیدونم ضایع نیس اینجوری بریزم بیرون؟

این مدلی خودم میزنم اکثرا ولی سرکار با مقنعه م نمیدونم ضایع نیس اینجوری بریزم بیرون؟

واسه سر کار چرا ضایس..این مدل بیشتر واسه بیرونه..

واسه سر کار ب نظرم همون مدل خورد بزن ک فرق کج باشه یه موقع ام خواستی بزاری تو بزاری..خیلی کوتاه نکن فقط ک خواستی اینجوری فرق وسط هم بریزی بریزی..

البته اگر فرق وسط باز کنی و موهات پر باشه و بهت هم بیاد ولی اینجوری سوسکی نریزی و بدی کلا پشت گوشت هم خوبه..منتهی یه بار امتحان کن ببین میاد بهت یا نه

2790
2778
2791
2779
2792