2777
2789

میشه کمکم کنین خیلی حالم بده سوزش شدیددارم هم هنگام ادرارهم حالت عادی هم سوزش هم خارش یکبارپیش دکتررفتم برام میترونیدازول دادوپمادان ان و یه قرص آهن بعدازیک ماه بازاینطوری شدم ولی شدیدترحتی لباس هامم بوی خیلی بدی میگیرن نمیدونم چکارکنم😔

شوهرتم باید چک بشه شاید اونم عفونت داره بهت منتقل میکنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میدونی از قبل از متهلی یکم سوزوش وخارش داشتم و وقتیم متاهل شدم بیشترشدحتی هنگام رابطه

با صابون خودت رو شسنی؟؟؟؟؟؟!!دیگه نکنیا

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اگه خارش و ترشحات سفید داری قارچ گرفتی باید دارو بخوری

اگه  سوزش و تکرر ادرار داری عفونت ادراری هست (مثانه)

اگه عفونتت زیاد باشه قرص فایده نمیکنه باید آمپول بنویسه

خود به خود هم خوب نمیشه اصلا ... حتما برو دکتر یه بار دیگه

بگو چند وقته اینجورم خوب نشدم... درست حسابی دارو بده بهت

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
اگه خارش و ترشحات سفید داری قارچ گرفتی باید دارو بخوری اگه  سوزش و تکرر ادرار داری عفونت اد ...

خارش دارم سوزش هم دارم هم هنگام ادرارهم حالت عادی ترشحات زردرنگ بدبوام دارم خیلی ام درددارم گاهی وقتام زیردلم دردمیکنه