2777
2789
نمی دونم ولی هیچ بچه ارزو مرگ مادر نمی کنه خداکنه الکی بوده 

من تاپیکاشو دیدم چیز حاصی نبود ولی چنبار اینجوری تاپیک زده با عنوان های متفاوت منم حس میکنم سرکاریه

صلوات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجوری حس نمیکنی بهت توهین شده مثلا خیلی ببخشید دورازجون احمق فرض شدی با این تاپیک؟

چرا ولی خب دیگه تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که براش گزارش بزنم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین اینکه کسی تاپیک میزنه به هر موضوعی دلت میخواد بمون دلت نخواست نمون. چرا باید بمونی و خودتو درگیرش کنی که سرکاریه یا واقعیه؟

من چند ماه پیش یه گندی زدم🤣 و واقعی هم بود . حتی اسکرین هم داشتم. اینو گذاشتم که بچه ها چکار کنم عکس پاک شه. یکی اومده بود انقدر شلوغ کرد که چرا سرکارمون گذاشتی. خو آخه خر خوشگلم سرکاری یعنی بازی با احساسات مردم، نه اینکه من میگم گزینه حذف کردن کجایه اون برنامه ست و اگه کسی بلده بگه. آخرم گزارش زد ترکید تاپیکم. 

یه بار گفتم موهامو رنگ کردم عاقا دیر آپلود شد عکس موهام. دیدم ترکیده تاپیکم گفتن سرکاریه خو مثلا با احساست بازی شد؟ با اندامت بازی کردم؟ خوب من چکارت کردم؟ حتی بری تاپیک دوباره زدم و نوشتم اونی که گفت سرکاریه خوب ببینه چشش دراد.

عقده ای بازی نیست؟

چی گزارش زدن؟

یا تاپیک سرکاری؟😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
ببین اینکه کسی تاپیک میزنه به هر موضوعی دلت میخواد بمون دلت نخواست نمون. چرا باید بمونی و خودتو درگی ...

نه بابا این تاپیکارو نمیگم تاپیکایی که خیلی ادمو درگیر میکنه مثل خیانت شوهر و زدم بچم ترکید مامانم رو ترکوندم بابام با کمربند زد تو سرم آدم میخونه شک پیکنی به سرکاری بودنش گزارش میزنی بعد عذاب وجدان ولم نمیکنه که شاید تاپیکش سرکاری نبود😔😔😔

صلوات
گزارش زدن🙄

طرف اومده ما رو سرکار گذاشته به ما داره میخنده توقع نداری بگیم آخی عزیزم😶

خب باید گزارش بخوره حالش جا بیاد بفهمه اینجا محل سرکار گذاشتن ما نیست😁🤷‍♀️

آخه دوبار تاپیک منو ترکوندن. سوالی بود تاپیکام نه احساسی. 

شاید موضوع تاپیکت خلاف قوانین سایت بوده نی نی یار دیده خودش ترکونده همه تاپیک ها با گزارش نمیترکن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4522142/ موهامو-صورتی-کردم-عکس-در-پست-اول این خلافه ...

عزیزم گفتم شاید😐 

شما منظور منو متوجه نشدی گفتم هر تاپیکی حتما با گزارش نمیترکه شاید چیز دیگه ای بوده که باعث شده تاپیکت بترکه 

عزیزم گفتم شاید😐  شما منظور منو متوجه نشدی گفتم هر تاپیکی حتما با گزارش نمیترکه شاید چیز دیگه ...

نه همین بود . ،🤣🤣🤣🤣 یکی اومد هی میگفت گزارش زدم منو سرکار گذاشتی. یهو دیدم ترکیدم واقعا.