2821
2789
عنوان

حالم بده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 19 پست

سعی کن قویترازیحرفاباشی عزیز من من خودم از رفاقت باجنس خودم جز سواستفاده چیزی ندیدم وبیشتر زندگیم سر رفاقت رفت چ بعدمالیش چ بعدروحیش ولی همیشه خودم بودم ن خراب شدم مث خودشو ن ن عوض شدم انصافا بعضی وقتابه بعضیاشومیگفتم حیف ب مرد جماعت ک همه فک میکنن مردن حیف.کاش بعضیاشو برن لباس زنونه بپوششن وتوخیابون بگردن ..قوی باش وپراراده شادباش وپرانرژی هرکنشی واکنشی داره شک نکن

قدیم گفتن هرچه کنی بخودکنی.هیچ چیزی بیجواب نخاهدبود،تو وقتی ب گل ودرخت توخونه ت آب بدی درخت سبزمیشه رشدمیکنه ومیوه میده ،پس سعی کن کرم ب درختت نزنه مواظب باش 👌🤘✋خداپشت پناهت باشه قدر دان خودت باش با اشتباهاتت تاباتجربه شی

سعی کن قویترازیحرفاباشی عزیز من من خودم از رفاقت باجنس خودم جز سواستفاده چیزی ندیدم وبیشتر زندگیم سر ...

منم از زنا نارو خوردم بعضیا خیلی درخواست دادن فکر کردن من از مردی نارو‌خوردم گفتن بزار ماهی بگیریم از آب گل آلود بدبختا دنبال چین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم از زنا نارو خوردم بعضیا خیلی درخواست دادن فکر کردن من از مردی نارو‌خوردم گفتن بزار ماهی بگیریم ا ...

بچسب بزندگیت هیچ کجای این دنیا چ مجازیش چ واقعیش هیشکس حال وحوصله وقت وتوان واسه کسی رو نداره وقتی همه خسته ن وآرامشی ندارن ازبسکه اذیتشدن و بخشیدن دگه سروبی حس شدن ..هرطوشده شادبودنتوبدست بیار وبچسب بهش.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز