2777
2789
عنوان

دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 42 پست
میتونم بپرسم چرا؟ سنشون بالاست؟

نمیدونم کلا مذهبی نیستن مخصوصا بابام 

مامانم ۳۵ و بابام تقریبا ۴۱

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۵  آبجیم کوچیکه  نه برادر ندارم

بعنی خیلی کوچیکه که نمیتونی خودت باهاش بری چن سال اختلاف سنی دارین اگه بتونین باهم خوب باشین خیلی خوب میشه عزیزم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
چرا با یکی از دوستات نمیری ؟

مامانم نمیذاره 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
بعنی خیلی کوچیکه که نمیتونی خودت باهاش بری چن سال اختلاف سنی دارین اگه بتونین باهم خوب باشین خیلی خو ...

اره خیلی کوچیکه 

۷ سالشه من ازش ۸ سال بزرگترم 

اره خیلی کوچیکه  ۷ سالشه من ازش ۸ سال بزرگترم

عزیزم خوبه که،من فک کردم ۱۵سال اختلاف سنی دارین میتونی باهاش بری خیلیم خوب میشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
عزیزم خوبه که،من فک کردم ۱۵سال اختلاف سنی دارین میتونی باهاش بری خیلیم خوب میشه

آخه مامانم کلا نمیذاره بریم 

کاش ی جوری نماز  خونشون کنی نمیشه؟؟

نه اصلا نمیشه 😁

بابام عرق می خوره شراب میخوره 😖

پس مشکل مامانت عزیزم نمیدونم‌چی بگم 

اره 

وقتی چند روز خونه مادربزرگم بودم با هم می رفتیم مسجد 

چقدر روزهای خوبی بود