2777
2789
عنوان

کدوم اسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 35 پست
رویا  برا منم اسم دختر بگید  خودم بین انیتا ، اناهیتا، اتوسا  موندم  اسو هم د ...

آنیتا.آوینا هم قشنگه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
دیانا گذاشتم یکماهه به این اسم صداش می کنم یکی از آشناها گفت رویا بذار بهتره🤢

نه بابا دیانا قشنگ تره 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رویا  برا منم اسم دختر بگید  خودم بین انیتا ، اناهیتا، اتوسا  موندم  اسو هم د ...

آتوسا

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
دیانا گذاشتم یکماهه به این اسم صداش می کنم یکی از آشناها گفت رویا بذار بهتره🤢

نه بابا من ۳۰ سالمه احساس میکنم رویا به سن منم نمیخوره!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دیانا عالیه لطفا دیانا بزار

به دل منم نشسته امان ازبقیه آدما ک نظر میدن

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اوینا خواهر زادمه  خودمم انیتا رو دوست دادن

من اسم دخترمو گذاشتم هلما ولی پشیمونم

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
منم پارسال مثه تو بودم تو انتخاب اسم.آخر سرم گذاشتم هلما.بنظرتون قشنگه😕

خوشگله حلما😍

از اسم دیانا هیچ وقت پشیمون نمیشی قول میدم

اره دوسش دالم

خوشگله حلما😍

واقعا؟حلما نیس هلماس.هلما با ه دو چشم ریشه ش اروپاییه

چرا قشنگه که  حلما یا هلما ؟

هلما با ه دو چشم.اروپاییه ب معنی ستاره درخشان

واقعا؟حلما نیس هلماس.هلما با ه دو چشم ریشه ش اروپاییه

اها نمیدونم به هرحال تلفظش یکیه 

حلما لقب حضرت زینب و به معنی صبور هست