2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت پاهات پرانتزیه یا شوهرت خب این چیزا هم ارثیه

من ن ...ولی وقتی ب شوهرم گفتم گف مدل پاهای من اینطوری ..جفت کردم دیدم اره ...ولی فکرکن من بعد چندسال متوجه نشدم

این پاش انگاری بیشتره ...بدون مای بی بی هم هلال میشه

ببین من خودم پاهام پرانتزی خیلی استرس داشتم برا بچه هام پاپرانتزی نشن برا همین اومدن دنیا مثل قدیم قنداق کردم هردو تاشونو نمیدونم ماله اون بود یانه ولی پاپرانتزی نشدن کاش توام از نوزادی قنداق میکردی هرچن این چیزا ارثیه

ببین من خودم پاهام پرانتزی خیلی استرس داشتم برا بچه هام پاپرانتزی نشن برا همین اومدن دنیا مثل قدیم ق ...

من دخترمم نکردم نمیدونم وزنش تو شکم زیاد بود اینطوری شده

خب منم 9ساله ازدواج کردم نذاشتم شوهرم بفهمه پس احتمالش زیاده پرانتزی بشه 

درمان نداره ؟؟ دکتر خودش گفته با آب گرم از بالا ب پایین ماساژ بده نمیدونم تاثیر داره

من دخترمم نکردم نمیدونم وزنش تو شکم زیاد بود اینطوری شده

آره خب میگم بیشتر ارثیه من خواهرام هیچ کدوم قنداق نکردن بچه هاشونو پرانتزی هم نشدن خواهرم اینا پاهاشون صافه من چون خودم هستم برا اطمینان قنداقشو مردم خودم به دلم مانده پاهامو جفت کنم پا راست باشه همه به چی به تن قشنگه

یه متخصص ارتوپد خوب بهت معرفی میکنم دکتر کاوه قرنی زاده ... خیلی دکتر خوبیه توی درمان ناهنجاری های مادرزادی هم کار میکنه برو پیشش امیدوارم بتونه کمکت کنه البته خیلی سرش شلوغه ای کاش وقت داشته باشه یه مطلبی توی سایتش گذاشته بود در مورد همه اینا توضیح داده بود لینکش واست میذارم http://www.drgharanizadeh.com/بهترین-متخصص-ارتوپدی-شمال-تهران/