2777
2789
عنوان

مهریه چی زدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 32 پست

مهریه من پنج سکه و سال تولد گل رز 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدم میشه گرفت

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
اره استارتر دقیقا به همین دلیل مهریه رو اندازه معقولی بزنید. خدا به همسرتون و خودتون عمر طولانی بده ...

من همسرم مطمعنم ک تمام داراییشو بنام من میزنه 

اگه بدونه ک چشمم دنبال پول نیست 

نمیذاره تو زندگیم بدون پشتوانه باشم

چقد عالی❤️مهریه ی مادرم هم همین بود😍

سایشون مستدام 🎀❤️انشاالله خوشبخت بشید ❤️

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
من اصلا دوس ندارم سکه زیاد باشه  مادرم هم ۱۴ سکه بود

تو این زمونه ریکس نکن 

اگرم‌سکه نمیزنی حق حضانت و طلاق رو بگیر.

سه دونگ خونه بگیر 

به هر حال دست خالی نباش ک ازت خدایی نکرده سرد شد دستت ب جایی بند نباشه 

همه اینایی ک جدا میشن ی روزی عاشق هم بودن پس گول قربونت بشم‌میمیرم برات رو نخور 

😏

عزیزم لطفا هرررر چقدرم عاشق همسرتی همچین کاری نکن .

همکار من هم میگفت دیوانه شوهرشه. روز عقد بدون اجازه پدر مادرش پا شد به عاقد گفت من مهریمو بخشیدم به عشقم و فلان ! همه رو شوکه کرده بود . بعد از یکسال دوست دختر قبلی مرده شروع کرد به مزاحمت و زندگی اینا رو ریخت بهم . مادر پدر دختره راش نمیدادن خونه بخاطر کاری که کرده بود ، نامزدشم از خونه انداختش بیرون .. با دمپایی نصف شب رفته بود تو بیمارستان بخوابه !!!

دستشم به هیچ جا بند نبود . مهریه پشتوانه یک زنه . همه که روز اول به نیت طلاق ازدواج نکردن . زندگی هزار بالا و پایین داره . نه خیلی کمش کن و نه خیلی زیاد . مال خودم هفتاد و دو سکه به نیت شهدای کربلا بود که پدر شوهرم گفت این کمه و سه دنگ خونه رو هم اضاف کرد .

خدا برات نیاره ولی وقتی یه زن بخواد طلاق بگیره تازه متوجه میشی چقد ظلم به خودت کردی. خصوصا تو جامعه مرد سالار ما . وقتی قانون بیشتر طرف مرده، پس همچین ریسکی سر مهریت نکن . که اگه یه روزی بچه دار شدی، بشه حضانت بچه رو با بخشش مهریه گرفت و خانواده شوهر اذیتت نکنن ..

که بتونی یه جایی برای خودت مستقر بشی و دستت تو جیب پدر و مادرت نره چون بعد از طلاق خرجی گرفتن از پدر و مادر خیلی تلخه

آدم از فردای خودش خبر نداره . ان شاالله خوشبخت بشی .

عزیزم از دید من حق طلاق و مابقی حق و حقوق زنان رو اول از همه حتمااااا حتماااااااا از شوهرتون بگیرید همون اول

دوم اینکه مهریه کم و مهریه زیاد هر دو مشکل سازه من خودم با عشق ازدواج کردم و دیواااانه ی شوهرمم هستم ده ساله باهم هستیم ولی نزارید عشق باعث بشه منطقتون رو از دست بدید خانوما شما آینده رو نمیبینید که خدا نصیب نکنه هزار جور الان اتفاق میوفته نه میشه به آقایون اعتماد کرد نه به خانوما پس مراقب باشید

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

اسی من‌۸۰ سکه مهریمه ماشینم بناممه شوهرم خیانت کرد بهم تن بدنش میلرزید رنگش شده بود عین گچ کلی به دست پام افتاد که شکایت نکنم و بگذرم کسی از اینده خبر نداره انشاالله همیشه درکنار هم خوب خوشبخت باشین ولی خیلیم خودتو سبک نکن بگو من‌چیزی نمیخوام فردا همینم میزنه تو سرت دور از جونت میگه لیاقت نداشتی منت داشتی زنم شدی مردا خدا ندارن هرچی که قانونی شرعیه ثبت کن مهریه مثلا ۱۱۴ تا ولی حتما یا خونه یا زمین اینا بزنه بنامت ریسک نکن

خوشبخت بشی 

چقدر قشنگ زندگیتون خوبه؟ راضی هستی؟

بله خدارو شکر 

دوازده ساله ازدواج کردیم 

دوتا بچه داریم 

و خدا خیلی خیلی برکت به زندگی مون داد 

یعنی در حد معجزه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.