2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 31 پست

الان هر چقدر حساسیت با خرج بدی دخترت بیشتر اون کارو انجام میده کم کمم باید برای بقیه عادی بشه کار بدی نیست . ولی شماهم بگو مثلا پوستت خراب میشه جوش میزنه و یکم از فوایدش بگو یکم از مضراتش . فکر میکنم هر کاری کنی نمبشه جلوی این کارو گرفت چون یه انتخابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظری ندارم چون خودم توی سیزده سالگی هم آرایش میکردم هم صورتمو اصلاح میکردم  میخوای بشین باهاش ...

اون به من میگه اون دوران تموم شد که همه می گفتن هرچی پشمالو تر اونقدر بهتر و و هرکی پشمک تر باشه اونقدر بهتره

اون به من میگه اون دوران تموم شد که همه می گفتن هرچی پشمالو تر اونقدر بهتر و و هرکی پشمک تر باشه اون ...

خب من باهاش موافقم مثلا من یادمه یه روز رفتم صورتمو اصلاح کردم ابروهامم برداشتم مامانم اصلا تو روی خودش نیاورد نه گفت اصلاح کردی نه هیچی بابامم که کلا کاری به این مسائل نداشت 

ولی خودت بهتر میدونی زندگیتون چطوریه پس بهترم تصمیم میگیری بازم میگم باهاش دعوا نکن نهایتش بشین منطقی بهش بگو به فلان دلیل بهتره که آرایش نکنی بازم میگم تو این زمینه تجربه ای ندارم 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید