2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 34 پست

بزار من ندیدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
چ جالب😐من ی ذره تپل بشم اولین جایی ک معلوم میشه صورتمه و چال لپم در میاد😐

من خودمم تپل نمیشم

۴۵ کیلوام

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا دیوونه شدی🤕

بینیت که آرزوی خیلیاست

منم تصمیم گرفته بودم عمل کنم هر کی میفهمید می‌گفت واقعا میخوای عمل کنی میگفتم آره میگفتن آرزوی ماست و واقعا هم راست میگفتن من باور نداشتم ولی از نیم رخ که عکس گرفتم مطمین شدم🤕😂

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
وااا دیوونه شدی🤕 بینیت که آرزوی خیلیاست منم تصمیم گرفته بودم عمل کنم هر کی میفهمید می‌گفت واقعا م ...

من از حلو هیچ مشکلی ندارم چون باریکه دماغم ولی از بغل بلند دیدهدمیشه🤕🤕

بینیت خوبه که کجاش بده واااه 🤨😏

اصلا نگی بده هاااا خیلیم قشنگه اتفاقا 

چرا اعتماد به نفست و از دست بدی ؟

اتفاقا باید حال کنی که انگاری عمل شده

تازه اعتماد به نفست باید بره بالا والا😊

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بینیت خوبه که کجاش بده واااه 🤨😏 اصلا نگی بده هاااا خیلیم قشنگه اتفاقا  چرا اعتماد به نفست و ...

نمیدونم از بغر حس میکنم بلنده و چشامو ریز نشون میده

اسکل شدم انگار😣😣😣