2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
منم میخوام عکس یلدایی بگیرم وکلی فکر تو سرمه خدا کنه برسم که انجام بدم

فکرات اینجا ب منمم بگو ایده شه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم میز میچینم میکی امسال چیا میذاری رو میز ایده بگیریم

عکس تو گوشیم ندارم برات بفرستم میوه های زمستونی انار و خرمالو کدو حلوایی لبو پفیلا اجیل تخمه چیز کیک انار بستنی باقالی شیرینی هندوانه اگه خوب باشه میخرم چیپس وپفک و کرانچی هم میگیرم

همین چیزا دیگه یادم نیست مثلا میوه هامو سیخ میزنم میزارم تو یه کدو بعدش توی کدو رو پر میکنم انار 

بیشتر سعی میکنم تزیین کنم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عکس تو گوشیم ندارم برات بفرستم میوه های زمستونی انار و خرمالو کدو حلوایی لبو پفیلا اجیل تخمه چیز کیک ...

چ با سلیقه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خودت میگیری عکس؟میخاستم بچه هامو ببرم اتلیه باز پشیمون شدم

آره خودم میگیرم، واسش لباس و از این بادکنکای یلدایی خریدم خودم عکس بگیرم

منم دوس داشتم ببرم آتلیه ولی به خاطر کرونا میترسم بچه گ نوزاده

خدایا شُکرت ❤
فکرات اینجا ب منمم بگو ایده شه

تصمیم دارم یه عالمه عکسای قشنگ با همسرم بگیرم وچند تا تزیین ژله و میوه یاد گرفتم که اونا رو انجام بدم ژله هندونه ای درست کنم وکیک هم خودم درست کنم

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺
آره خودم میگیرم، واسش لباس و از این بادکنکای یلدایی خریدم خودم عکس بگیرم منم دوس داشتم ببرم آتلیه و ...

مشه عکس خرید هاتو بفرستی😍

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم