2777
2789
ن بخدا اگه آقا باشم بنظرت از این جریان نمیدونستم

فک کردم سرکاریه.

اگه منظورت تو اقدامی و میخوای ببینی مشکل از همسرته یا نه،اینطوری با چشم نمیشه گفت مشکل داره یا نه.بایستی تست اسپرم بده.

فک کردم سرکاریه. اگه منظورت تو اقدامی و میخوای ببینی مشکل از همسرته یا نه،اینطوری با چشم نمیشه گفت ...

آزمایش داد مورفولوژی زیر1 بود تقریبا 2سال دارو میخوره ولی تغییری نکرده یه مدت دارو گیاهی میخوره رنگش سفید شده قبلا بی رنگ بود ی خاکستری 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

راستش من همسرم برای اینکه اسپرمش آزمایش بشه چندین بار این کار رو توی لیوان های مخصوص انجام داد تا برای آزمایش ببریم شیری رنگ بعضی وقتها هم بی رنگ نمیدونم برای چی  سوال کردی و برای چی می خوای بدونی اسپرم سالم فقط توی آزمایشگاه مشخص میشه ما بعد از آزمایش متوجه شدیم که اسپرم همسرم حرکت رو به جلو ش کنده و علت ناباروری منم همین بوده حالا قرار اسپرم رو خودشون جایگذاری کند در رحم من آدرس دکتر اینستاگرامش drpourmatroud.ir

راستش من همسرم برای اینکه اسپرمش آزمایش بشه چندین بار این کار رو توی لیوان های مخصوص انجام داد تا بر ...

چون 2سال از مشکل فهمیدیم اسپرم رنگش سفید نبوده ولی این ماه ن سفید شده گفتم شاید تغییر کرده باشع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز