ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
😂😂منم قسمت آشپزی تو مغزم وجود نداره قشنگ میری رستوران هرچی دلت خواست میخوری ظرفی هم نیست را ...
اسم اشپزی میاد مغز من ارور میده 😐😂😂😂😂😂 دقیقا ظرفی هم نمیخواد بشوریم 😎😎😎😂 واقعا سخت ترین کار اشپزی هست 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😂😂😂😂
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اره بابا اونایی که تو معدن کار میکنن آشپزی نکردن که حال منکه همیشه مغزم ارور میده😂ولی موقع آ ...
سخت ترین کار اشپزی بعد معدن 👌🏻😂😂😂😂😂 تصویب میکنیم 👌🏻😎😂😂😂😂
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀