2777
2789
خوابی در رابطه با حاجتت ندیدی؟ منم این چله رو گرفته بودم قرار بود مادرم نایبم بشه که وقتی من پریود ...

نه البته خوابام یادم نمی‌مونه چه بعد کاش از اولش یه نایب دیگه پیدا میکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر حرف مردم وگرنه راحتم بخدا

آخ آخ ببخشید حرف مردم  و گدش نکن الان که همه دخترها دیرازدواج میکنن دخترهای خواهرم ۲۶ساله و۳۰ ساله مثل ماه زیبا دارن کارمیکنن وخونه پدرشونن کیف میکننن اززندگیت لذت ببر صبر کن آدمی هم که لایق توباشه میاد بلاخره خودتو اذیت نکن 

آخه دیگه تا کی شرایطم خوبه نمی‌دونم چرا اینجوری شدم اصلا

حتما زیاد تو چشم نیستی 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
آخ آخ ببخشید حرف مردم  و گدش نکن الان که همه دخترها دیرازدواج میکنن دخترهای خواهرم ۲۶ساله و۳۰ س ...

منم کار میکنم کارم خوبه جوری که همه پسرای فامیل حسرت کار منو میخورن دخترا که دیگه بماند ولی این یه قلم جور نمیشه

اونی میگه سمت راست صورتتو روی مهر بزار وکلی ذکر ذاره

نه یه نماز دیگست 

خیلی خوبه

حتما بخون ، نذر کن ۱۴ روز پشت سرهم بخونی هدیه کن به حضرت زهرا

نمازش طولانیه ۴۰ دقیقه ای ، اگه خسته میشی نشسته بخون

میخوای برات بفرستم؟

تو مفاتیح هم هست ، نماز حضرت زهرا عنوانشه

کارم در رابطه با آقایونه یدونه خواستگار از این طریق نداشتم

شاید هنوز وقتش نشده امیدوار باش

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

به امام زمان متوسل شو حاجتت رو بخواه

براشون قران و صلوات بفرست

برای خانم نرجس خاتون هم قران یا صلوات بفرست ازشون بخواه دلات کنن ، سفارش تو رو پیش پسرشون بکنن

به مادرت هم بگو نماز هفت بانو رو بخونه 

من مفاتیح دارم ولی اگه زحمتی نیست از نت برام کپی کن

نماز دو رکعتی
در رکعت اول بعد از سوره حمد، صد مرتبه سوره قدر
در رکعت دوم بعد از سوره حمد، صد مرتبه سوره توحید

پس از سلام نماز، دعای زیر:

سُبْحَانَ ذِی الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِیفِ‏

منزه است خدای صاحب عزت و مقام بلند

سُبْحَانَ ذِی الْجَلاَلِ الْبَاذِخِ الْعَظِیمِ‏

منزه است خدای صاحب جلال و کبریایی و عظمت

سُبْحَانَ ذِی الْمُلْکِ الْفَاخِرِ الْقَدِیمِ‏

منزه است خدای صاحب ملک فاخر ازلی

سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْبَهْجَةَ وَ الْجَمَالَ‏

منزه است خدایی که لباس حسن و جمال به قامت خود آراسته

سُبْحَانَ مَنْ تَرَدَّی بِالنُّورِ وَ الْوَقَارِ

منزه است خدایی که ردای - نور وقار در بر دارد

سُبْحَانَ مَنْ یَرَی أَثَرَ النَّمْلِ فِی الصَّفَا

منزه است خدایی که اثر پای مورچه را در سنگ سخت سیاه می ‏بیند

سُبْحَانَ مَنْ یَرَی وَقْعَ الطَّیْرِ فِی الْهَوَاءِ

منزه است خدایی که خط سیر مرغ را در هوا می‏ بیند

سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَکَذَا لاَ هَکَذَا غَیْرُهُ‏

منزه است خدایی که تنها او بدین کمال است و غیر وی دارای این کمال نیست. (مفاتیح الجنان، اسوه، ص41)

به گفته سید بن طاووس در کتاب جمال الاسبوع، بهتر است
پس از نماز، تسبیحات حضرت زهرا(س) و پس از آن، صد مرتبه صلوات فرستاده شود. (جمال الاسبوع، ص171)

در حالت سجده ذکر زیر بگوید:

یَا مَنْ لَیْسَ غَیْرَهُ رَبٌّ یُدْعَی‏ یَا مَنْ لَیْسَ فَوْقَهُ إِلَهٌ یُخْشَی‏

ای کسی که غیر از او پروردگاری نیست که خوانده شود، ای کسی که برتر از او خدایی نیست که از او ترسیده شود

یَا مَنْ لَیْسَ دُونَهُ مَلِکٌ یُتَّقَی‏ یَا مَنْ لَیْسَ لَهُ وَزِیرٌ یُؤْتَی‏

ای کسی که غیر او حکمرانی نیست که از او پرهیز شود، ای کسی که وزیری ندارد که از رهگذرش نزد او روند

یَا مَنْ لَیْسَ لَهُ حَاجِبٌ یُرْشَی‏ یَا مَنْ لَیْسَ لَهُ بَوَّابٌ یُغْشَی‏

ای کسی که حاجب و دربانی ندارد که رشوه به او بدهند، ای کسی که نگهبانی ندارد که در پس پرده نگه داری شود

یَا مَنْ لاَ یَزْدَادُ عَلَی کَثْرَةِ السُّؤَالِ إِلاَّ کَرَماً وَ جُوداً وَ عَلَی کَثْرَةِ الذُّنُوبِ إِلاَّ عَفْواً وَ صَفْحاً

ای کسی که زیاده خواهی و بسیار سوال و گدائی از درگاهش جز بر جود و کرم او، و بر کثرت گناهان جز عفو و بخشش نیفزاید

صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذَا وَ کَذَا

بر محمد و آل محمد درود بفرست، و این کارها را برایم انجام ده

و به جای «کَذَا وَ کَذَا» حاجت خودتان را به زبان بیاورید.