2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم معضل کمبود موضوع نبود بیکار هم نیستم  عکس گردو و گذاشتم برای فروش

خب عزیزم اینو از اول بگو شوخی کردم‌ ببخشید 😁🌷

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
ک اسی گردوداله گردوهم خیلی دوست داله😐😶😂

خب من که خودم تو گردوها بزرگ شدم ✋😑 

بدمممم میاد از گردو از بس خوردم 

اینقدر گردو داریم و من لب نمیزنم 😂

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خب من که خودم تو گردوها بزرگ شدم ✋😑  بدمممم میاد از گردو از بس خوردم  اینقدر گردو داریم ...

منم خیلی بدم میادآبجی عاشق پسته ام 😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

اسی گردوهاتونو چجوری میفروشین ؟ کیلویی ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
منم خیلی بدم میادآبجی عاشق پسته ام 😍

من از بس خوردم بدم میاد 

هرسال داشتیم و خوردیم دیگه زده شدم 

اره پسته خوشمزه اس 😋 منم دوس دالم 

ما به پسته دارا گردو میدیم اونا پسته 😂 معادله کالا به کالا 

من از بس خوردم بدم میاد   هرسال داشتیم و خوردیم دیگه زده شدم  اره پسته خوشمزه اس ...

ایشالاک کارتون روزب روز پررونق بشه براتون عزیزم ❤️ 

درسته مازده شدیم ولی تواین گرونی خیلیاحسرت خوردنشودارن😔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ایشالاک کارتون روزب روز پررونق بشه براتون عزیزم ❤️  درسته مازده شدیم ولی تواین گرونی خیلیاحسرت ...

اره واقعا سر به فلک کشیده قیمتاش  

شهر ما کیلویی نمیفروشن یه اسمی داره به نام گِری میگن 

هر گِری گردو ۵۰۰ تا دونه هست 

هر ۵۰۰ تا دونه رو از ۵۵۰ تومن میفروشن تا ۷۰۰ ۸۰۰ تومن بستگی دیگه به گردوش داره درشت و خوب و مغز سفید ۷۰۰ ۸۰۰ تومن 

پست تر باشه ۶۰۰ 

بد باشه ۵۵۰ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز