2777
2789
عنوان

چله یاسیییین

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره واقعا . بخاطر همین به مامانم میگم الکی دعا نکن دیگه 

چیه حاجتت مگه که مامانتم دعا میکنه

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

چیه حاجتت مگه که مامانتم دعا میکنه

حاجت واسه من نیست ، مامانم خودش ی حاجتی داره . منم ی حاجتی داشتم کسی ازش خبر نداشت ، خیلیی دعا کردم ولی نشد

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

حاجت واسه من نیست ، مامانم خودش ی حاجتی داره . منم ی حاجتی داشتم کسی ازش خبر نداشت ، خیلیی دعا کردم ...

🥺🥺🥺🥺🥺دلم میخاد عر بزنم

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

تو اخرین تاپیکت بهت لطف کردم و جوابتو دادم گفتم برا یبوست شیاف گلیسیرین بزنی

اومدم بهت بگم چرا بجای تشکر بهم گفتی مطلقه ای و باتجربه؟

من متاهلم و خدا اون روز رو نیاره که جدا بشم ولی مطلقه ها هم شاخ و دم ندارن و جنایت نکردن.

اینکه ادم بدونه شیاف گلیسیرین برا یبوست خوبه چه ربطی به مطلقه بودن داره؟ چرا احتمال ندادی تکنسین داروخانه باشم؟سطح تفکرت شخصیتت رو نشون میده.

البته امضات رو که خوندم دیدم نوشتی عقده ای و حسودی جوابمو گرفتم

تو اخرین تاپیکت بهت لطف کردم و جوابتو دادم گفتم برا یبوست شیاف گلیسیرین بزنیاومدم بهت بگم چرا بجای ت ...

کلا متاهل می بینه گیر میده بهش پاچشو میگیره

خیلی عقده شوهر داره داره خفه میشه

عاخیییییییییی نازی از ده سال پیش داری چله برمیداری که🙈شاید قیافه نداری یا خانوادگی داغونینشاید که ن ...

همه قیافه دارم هم وضع بابام خوبه ولی مثل تو اویزون و کار بلد نیستم

تو اخرین تاپیکت بهت لطف کردم و جوابتو دادم گفتم برا یبوست شیاف گلیسیرین بزنیاومدم بهت بگم چرا بجای ت ...

عزیزم مگه اجابت ددعا شیاف داره ؟؟؟ درست بخون لطفا

کلا متاهل می بینه گیر میده بهش پاچشو میگیرهخیلی عقده شوهر داره داره خفه میشه

متاهل نه ولی مطلقه ایی که پسرای مردم و گول میزنه اره

فک کنم اکانت خودته اینم عزیزم

کلا متاهل می بینه گیر میده بهش پاچشو میگیرهخیلی عقده شوهر داره داره خفه میشه

من واقعا جات بودم با اون فحشایی که خوردی به رگ غیرتم بر میخورد ولی البته تو چون این کاره ایی بهت برنمیخوره دیگ وقتی هستی برخوردن نداره و اینکه بازم میگم

خیلییییییی اویزونیییییب خیلییییی پیگیری

عاخیییییییییی نازی از ده سال پیش داری چله برمیداری که🙈شاید قیافه نداری یا خانوادگی داغونینشاید که ن ...

من که خوشگلم خانوادمم پولدارن ماشین زیر پای من قده کل خانوادت میرزه میتونی تایپیکای قبلیو بخونی ولی حتی زشت و داغون ادم باشه بهتر از اینکخ خراب و زیر اینو اون باشه بخدا