2777
2789
عنوان

بخوابیم خا؟!🥱😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 294 پست
آخهه اوففف😂😰نجات بده؟ مگ غریق نجاته😂 خا چی شد ک رف نجات بده ژینا قرض میخای بدی کامل بگو دیگ اه چ ...

😂😂😂😂خدا نکشتت مردم😂

مامان بزرگش برد دکتر فک کنم اون از پله داشت میوفتاد این رفت بگیرع ناخنش ب گ... رفت😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂😂😂خدا نکشتت مردم😂 مامان بزرگش برد دکتر فک کنم اون از پله داشت میوفتاد این رفت بگیرع ناخنش ب ...

ولااااا😂😂😂حقته بت بگم گی کش

آخهههه😂😂😂نمیدونم چرا خندم میگیره بجای این ک باید ناراحت باشم براش😞🤣🤣🤣آیدا منو ببخش

@myda رفتی ثواب کنی کباب شد آیدا🤣🤣🤣😅

آه عباس تورو گرف انقد ک گف Aبزن رو ناخونت نزدی😂😂😂😂🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولااااا😂😂😂حقته بت بگم گی کش آخهههه😂😂😂نمیدونم چرا خندم میگیره بجای این ک باید ناراحت باشم براش ...

😂😂😂کارش نداشتع باش عباسه ونه فاش😂فک کنم ایدا سخت مشغول امشب😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂😂کارش نداشتع باش عباسه ونه فاش😂فک کنم ایدا سخت مشغول امشب😂

اره عباس انه ش دل پشت میس بزو ک وه آه آیدا ر راه هاکرده🤣🤣🤣

ارععع ارععع عباس بچه خوبیه امشب🤣🤣🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره عباس انه ش دل پشت میس بزو ک وه آه آیدا ر راه هاکرده🤣🤣🤣 ارععع ارععع عباس بچه خوبیه امشب🤣🤣🤣

😂😂😂هووو پاره

امشب ایدا بده😂

😂😂😂هووو پاره امشب ایدا بده😂

آیداعه ناخون بکشسه دس کس دنیه😞😂امشو عباس بیمو وه سمت ک وره هتی لاب زنه😂😂⚔

@myda بره گزارش هاده دو عدد کنجکاو مطل هسنه😂

ژینا سمت شمام باد میزنه امشب؟

آیداعه ناخون بکشسه دس کس دنیه😞😂امشو عباس بیمو وه سمت ک وره هتی لاب زنه😂😂⚔ @myda   بره گ ...

😂😂😂خدایا 

ایدا ناخن بهونه هکرده عباس سمت نشونه😂🤦‍♀️خدا لنتمون نکنه😂🤣ارع میزنه 

😂😂😂خدایا  ایدا ناخن بهونه هکرده عباس سمت نشونه😂🤦‍♀️خدا لنتمون نکنه😂🤣ارع میزنه

این داستانی ک ما امشب براشون بافتیم آیدا بیاد بگه هیچ اتفاقی نیوفتاده ما خودمون لابش میزنیم😂😂😂

خا ش هوار دار وا تره نبره😒

این داستانی ک ما امشب براشون بافتیم آیدا بیاد بگه هیچ اتفاقی نیوفتاده ما خودمون لابش میزنیم😂😂😂 خ ...

من خودم زورش میکنم برع پیش عباس صب😂

من خودم زورش میکنم برع پیش عباس صب😂

مکالمه الانشون

آیدا:عباااااس مشک آبت کو؟؟؟؟

عباس: تو کیفم😂😂😂

بیته مطلبه دیگ؟🤣

مکالمه الانشون آیدا:عباااااس مشک آبت کو؟؟؟؟ عباس: تو کیفم😂😂😂 بیته مطلبه دیگ؟🤣

😂مهسا تو روحت😂میگم کیف چیع

خاک تو سرت اشغال😆🤣

😂مهسا تو روحت😂میگم کیف چیع خاک تو سرت اشغال😆🤣

اشاره غیر مستقیم ویه خنگ🤣😂

اینجور ک اما تجزیه و تحلیلش میکنیم امشو آندیا رو از تک فرزندی در ایارننه ایشالا😂

گشنمه😒

اشاره غیر مستقیم ویه خنگ🤣😂 اینجور ک اما تجزیه و تحلیلش میکنیم امشو آندیا رو از تک فرزندی در ...

😂😂😂امشب ایدا دوقلو پس میدع نکبت😂

منم

😂😂😂امشب ایدا دوقلو پس میدع نکبت😂 منم

تا آیدا نیاد بگه چی بوه آروم نمیگیگیریم😂

الان احتمالا آندیا بافته و کارگران مشغول کارند🤣

من این وسطا گیلکیم قاطیش کمه ک اد نفر بخونسه وره حالی نوو چی گمی به چخ نشوییم😂😕

تا آیدا نیاد بگه چی بوه آروم نمیگیگیریم😂 الان احتمالا آندیا بافته و کارگران مشغول کارند🤣 من این ...

منم بخاطر همون گیلکی میگم😂اندیا وشون مچ نیره خار🤣