2777
2789
عنوان

بخوابیم خا؟!🥱😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 294 پست
البته لهجها فرق میکنه مثلا دوستم گفت پِینه ینی میپره ما میگیم پِرنه

پرنه هم میگن طرف ما من ر نمیگم معمولا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂مهسا تو روحت😂میگم کیف چیع خاک تو سرت اشغال😆🤣

سلام.....

نمیدونم بعد از این همه مدت این ریپ زدنم چه معنی داره

داشتم تاپیکای قدیمیمو زیر و رو میکردم یه لحظه پرت شدم تو اون دوران، چقد صمیمیت بینمون بود

چقد الکی میگفتیمو میخندیدیم چقد دوستای خوبی بودیم برا همدیگه،البته شاید فقط از نظر من اینطور بوده، الانم خیلی باخودم کلنجار رفتم ک ریپ بزنم نزنم دیگ گفتم اشکال نداره، غرورو میزارم کنار،آخره ساله خواستم برات ارزوی سال خوبی رو داشته باشم،به قول گفتنی دلخوریا رو باید از بین برد اخر سال،خواستم بگم درسته خیلی از دستت ناراحت بودمو حرفای بدی ازت شنیدم و کینه شد تو دلم، اما بخشیدمو از تو ذهنم پاکش کردم،چون هر موقع میومدم سایت این موضوع آرامشمو ازم میگرفت...

دیگ نمیدونم چی باید بگم...واقعا سخته از اون حجم از صمیمیت یهو شوت شی پایین و الان مجبور شی با کلمات بازی کنی تا منظورتو درست برسونی

خلاصه ک سال خوبی برات باشه ژیناگلمن، بهترینا برات باشه و سلامتی و عشق باشه به همراه داشته باشه...✋🏽🌸

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

سلام..... نمیدونم بعد از این همه مدت این ریپ زدنم چه معنی داره داشتم تاپیکای قدیمیمو زیر و رو میکر ...

شما هنوز رو چشم ما جا داری

اما خب من دوست ندارم ادما کنارم اذیت شن

توام جز همونا بودی

خودتم میدونی برام عزیز بودی و هستی 🤍

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

شما هنوز رو چشم ما جا داری اما خب من دوست ندارم ادما کنارم اذیت شن توام جز همونا بودی خودتم میدون ...

برا من سخت بود خیلی سخت بود چون من اصلا انتظار شنیدن اون حرفارو ازت نداشتم،اما تجربه ی خوبی بود چون بعدش یاد گرفتم از هیچکس نباید انتظار داشت و از همه هر حرکتی بر میاد پس بهتره ک سطح توقعمونو رو ادما بیاریم پایین تا خودمون کمتر اذیت شیم

میخام حرفتو قبول کنم اما اخرین حرفامون ک یادم میاد میزنه تو ذوقم،رسما منو دکم کرده بودی

من کنارت اذیت نمیشدم باهات هر مدلی بود راه میومدم اما مث اینکه تو کنارمن اذیت میشدیو بهونه کردی و زدی زیر همه چی

امیدوارم همینطور ک میگی باشه، من بعد از گذشت این همه وقت و این همه دلخوری امکان نداشت  ییام سایت و به فکر ژیناگلمن نیوفتم یا میومدم تو اخرین تاپیکت تاریخشو میدیدم برا کِیه اگ نزدیک بود مطمئن میشدم ک حالت خوبه و روبراهی خیالم راحت میشد...پیش خودم میگفتم اون روز چه مرگت بود ژینا از کجا دلت پر بود ک خرابش کردی رابطمونو🥲حیف اون همه صمیمیت

برا من سخت بود خیلی سخت بود چون من اصلا انتظار شنیدن اون حرفارو ازت نداشتم،اما تجربه ی خوبی بود چون ...

نگو اینو مهسا 

من هیچوقت بیخود از ادما دوری نمیکنم

من هنو با ایدا ارتباط دارم چون ایدا با من اذیت نشد

شایدم چون تو بیشتر ب من نزدیک بودی بیشتر خلقیات منو دیدی 

اما من کسیو دک نمیکنم رودربایسی هم اصلا ندارم اگ بخام بگم بهتره باهم صمیمی نشیم

میفهمی؟

من متاسفانه شخصیتم دست خودم نیست اصلا 

و خب واقعا خوشحالم ک اینو یاد گرفتی از کسی انتظار نداشته باشی اما اینایی ک گفتی ب من نمیخوره

اگ هم اینجور از من برداشت کردی بازم ناراحت نمیشم اصلا چون قطعا تو اینجور منو شناختی

اما من کم پیش میاد ب کسی نزدیک شم خیلی کم

حداقل اینو فک کنم بدونی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نگو اینو مهسا  من هیچوقت بیخود از ادما دوری نمیکنم من هنو با ایدا ارتباط دارم چون ایدا با من ...

میدونم مگ میشه ندونم واسه همین حیفم میاد واس همین ناراحتم

با هیچکس مث من اوکی نبودی اما چیکار میکردم من، زیادی دوستت داشتم دلم نمیخاست اینجوری بشه 

شاید منم زیادی از دوس داشتن شورشو در اوردم و تعادلو بهم زدم نمیدونم ژینا نمیدونم ولی خیلی دلم برات تنگ بود خیلییییی دیشبم خیلی کلنجار رفتم ک پیامو نزارم اما دلم طاقت نیورد گفتم اشکال نداره این بارم من غرورو میزارم کنار ،نمیدونم تو هم دلت تنگ شد یا ن اما من همینکه میومدم سایت بیشتر اذیت میشدم ک نمیتونستم باهات ارتباط برقرار کنم

میگی بیخود از ادما دوری نمکنم پس دلیل اینکه از من دوری میکردی چی بود ژینا؟ اون موقعم گفتم پیچوندی الان بهم بگو حدقل

میدونم مگ میشه ندونم واسه همین حیفم میاد واس همین ناراحتم با هیچکس مث من اوکی نبودی اما چیکار میکرد ...

من از نزدیکی ب ادما میترسم

بارهام گفتم

حس میکنم همه ب ادم اسیب میزنن

با همه همینم با ادمای تو زندگیمم همینم

اخلاق گوه زیاد دارم 

با هرکس بور نمیخورم هرکس با من سازگار نیست

ولی کسیم نبود ک بهم ثابت کنه با بقیه فرق دار

من متاسفانه بخاطر کمالگرایی افراطی ک دارم همیشه همه ادما برام کمن

چرا فک میکنی من ادم نیستم خب منم این حسارو درک میکنم

منم گاهی تاپیکاتو میدیدم اما خب ب خودم اجازه نمیدادم مزاحمت شم

من از نزدیکی ب ادما میترسم بارهام گفتم حس میکنم همه ب ادم اسیب میزنن با همه همینم با ادمای تو زند ...

خب از چی میترسی،درکت میکنم سخته برات دست خودت نیست اما مثلا من چ آسیبی میتونم بهت برسونم اخه🥺

خودت اینجوری بیشتر اذیت میشی

مزاحم  

الان تکلیفمون چیه؟

خب از چی میترسی،درکت میکنم سخته برات دست خودت نیست اما مثلا من چ آسیبی میتونم بهت برسونم اخه🥺 خودت ...

هیچی پاشو بیا بابل ی فصل بغلت کنم