2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم ؟ ادامه بدم یا نه ؟؟؟؟😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست
میدونم عزیزم درکت میکنم  یکیو میشناسم همسرش بد دل و شکاک بود فکر میکرد درست میشه وقتی رفتن زیر ...

دقیقا گفته هرجا بخوای بری خودم باید ببرم و بیارم اخه جالبه ک میگه من بددل نیستم من فقط چون دوستت دارم زیاد پیگیرم 😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به قول باور نکن شوهر من ۵ ساله قول میده تعهد محظری داده بدتر شده ولی خوب نشده الانم دارم طلاق میگیرم ...

رفتم مشاوره بهم گفت با شوهرتم حرف بزنم بعد میگم ک بمونید یا نه . اخه شوهرم بهم میگه تو مشکل اعصاب و روان داری 😅 والا جواب تستم ک نشون داد سالمم😂😂

دقیقا گفته هرجا بخوای بری خودم باید ببرم و بیارم اخه جالبه ک میگه من بددل نیستم من فقط چون دوستت دار ...

کسایی که مشکل دارن خودشون نمیخوان قبول کنن م بهونه دوست داشتنو میارن ولی از من به تو نصیحت بعدا پشیمون میشی و مجبور میشی با دوتا بچه طلاق بگیری تا دیر نشده و چیزی بینتون نیست تمومش کن البته بازم بشین فکر کن و سریع تصمیم نگیر

رفتم مشاوره بهم گفت با شوهرتم حرف بزنم بعد میگم ک بمونید یا نه . اخه شوهرم بهم میگه تو مشکل اعصاب و ...

شوهر منم خودش مریضه نمیتونه زندگی کنه و زندگی بسازه بمن میگه تو مشکل داره والا هزارتا مشاور رفتیم گفتن مشکل داره 

کسایی که مشکل دارن خودشون نمیخوان قبول کنن م بهونه دوست داشتنو میارن ولی از من به تو نصیحت بعدا پشیم ...

خیلی بده خودم خیلی اصرار کردم به خانوادم واسه اینکه قبول کنن حالا حس بدی دارم از اینکه اذیتشون کردم 

شوهر منم خودش مریضه نمیتونه زندگی کنه و زندگی بسازه بمن میگه تو مشکل داره والا هزارتا مشاور رفتیم گف ...

😅😅 همه مردا پس همینجورین 🤦🏻‍♀️ فقط نمیدونم چرا داداشای من انقدر زناشونو دوست دارن . خسته از سرکار میاد میره تو اشپزخونه شام درست میکنه میگه خانمم از صبح پیش بچه ها بوده خسته شده😅🤦🏻‍♀️

خیلی بده خودم خیلی اصرار کردم به خانوادم واسه اینکه قبول کنن حالا حس بدی دارم از اینکه اذیتشون کردم& ...

💔

اگه میدونی نمیتونی تا دیر نشده تمومش کن و یا بهش بگو درست شو وگرنه میرم تا بفهمه واقعا اذیت میشی و اگه مشکل داره خودشو درمان کنه وگرنه از دستت میده

💔 اگه میدونی نمیتونی تا دیر نشده تمومش کن و یا بهش بگو درست شو وگرنه میرم تا بفهمه واقعا اذیت میشی ...

الان یک ماهه ندیدمش و باهاش تلفنی حرف نزدم براش شرط گذاشتم میگه هیچکدومو قبول نمیکنم دوستت دارم درست میشم بیا با همون شرایط قبل ادامه بدیم 

الان یک ماهه ندیدمش و باهاش تلفنی حرف نزدم براش شرط گذاشتم میگه هیچکدومو قبول نمیکنم دوستت دارم درست ...

قبول نکن اگه دوست داشته باشه تلاش میکنه خودشو درست کنه و از دستت نده ولی اگه بازم ادامه داد نرمال نیست

قبول نکن اگه دوست داشته باشه تلاش میکنه خودشو درست کنه و از دستت نده ولی اگه بازم ادامه داد نرمال نی ...

خدا کمک کنه. چون واقعا خسته شدم بعد از چهلم بابام اومد گفت نمیخوام گریه کنی میخوام خودم پشتت باشم اما تو این یکسال هم درد بی پدری کشیدم هم رنگ ارامش ندیدم