2777
2789
عنوان

آیا رفلاکس معده قابل درمانه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9000 بازدید | 623 پست
شبا خوابشم خوبه اما اندوسکوپی و نمونه برداری ازش انجام دادن التهاب معده و مری بر اثر اسید بالا و رفل ...

ببخشید پسر منم چها سالشه رفلاکس معده داشت دکتر براش اندوسکوپی نوشته چجوری بیهوشیه یا نه درد داره عوارض چطور خیلی می ترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو تورو خدا نازییییی من برا دخترم کبابم وقتی میاد تو گلوش کل چهره اش بهم می‌ریزه یه لحظه قشنگ ...

الهی بحق بیمار کربلا هیچ بچه ای رو مریض نکن . من تحمل ندارم بخدا قسم شبیه روح شدم تاپیکامو بخونی امشب برام کلی گریه میکنی خودم مشکل روان دارم خواب و خوراکم برا بچم ندارم.

ببخشید پسر منم چها سالشه رفلاکس معده داشت دکتر براش اندوسکوپی نوشته چجوری بیهوشیه یا نه درد داره عوا ...

از کی مبتلا ب رفلاکس شده؟؟ الانم داره ؟؟ نه هیچی نمیفهمن ناراحت نباش بیهوش میکنن

ببخشید پسر منم چها سالشه رفلاکس معده داشت دکتر براش اندوسکوپی نوشته چجوری بیهوشیه یا نه درد داره عوا ...

دارو چیزی برا رفلاکس ب پسرت میدی الانم داره یعنی علائمش چیه

از کی مبتلا ب رفلاکس شده؟؟ الانم داره ؟؟ نه هیچی نمیفهمن ناراحت نباش بیهوش میکنن

از روز اول دارو هم زیاد میخوره نمی دونم چرا این نفخ وحالت تهوع از بین نمی ره دکتر گفت بهش ارامبخش می زنن من ترسیدم نبردم 😭😭

الهی بحق بیمار کربلا هیچ بچه ای رو مریض نکن . من تحمل ندارم بخدا قسم شبیه روح شدم تاپیکامو بخونی امش ...

الهی آمین 

ببین همین که تا الان معلوم نشده یعنی شدید نبوده شکر خدا

الآنم از این به بعد بیشتر مراقب تغذیه اش باش 

اینم بگم من مامانم و خودم همین جوری هستیم ولی خونوادگی اهل فست فود و اینا نبودیم شکر خدا اصلا اذیت نشدیم واسه همین با تغذیه کامل کنترل میشه نگران نباش

فقط حتما دکتر ببر و تغذیه اش رو هم مراقب باش که تشدید نشه

اینم اینجوره ۴ سالشه ۱۳ کیلو هست با لباشاش

نازی خدا کمکش کنه

آره همین الان سرچ کنی نی نی سایت که نوزادم شیر نمیخوره یا بی‌قراره یا شبا خواب نداره یا بچه شیرخواره غذا نمیخوره وزنش کمه همه اول میپرسن رفلاکس داره؟ از بس که زیاد شده متاسفانه

ببین نگران نباش الان نوزاد یه روزه رفلاکس داره و درمان میشه ماشا الله گل پسر شما بزرگه و راحت تر میتونی دارو بدی