2777
2789
من این حالو سه روز پیش داشتم اما به خودم اومدم حیف جوونیم نیست که افکارمو به خاطرشون به هم بریزم خود ...

منم هربار همین میگم ولی بعد که بخودم میام میبینم هیچ جای این زندگی مال من نیست کلا بی هدف فقط زنده ام همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیییی زندگی واقعا سخته ولی تو یه بچه داری دوست داری زیر دست خانواده شوهرت بزرگ شه بی مادر بودن خیلی ...

عمرا نمیخوام چون واقعا آدمای  نفهمین حتی به بچه خودشون رحم نمیکنن چ برسه بچه من

عزیزم  هممون ازدست خانواده شوهر کلافه ایم ولی چی کار میشه کرد

کاش فقط همین بود مال من نمیخوان یه قرون داشته باشیم فقط میخوان شوهرم حمالی شون بکنه بخدا انقد دعامون کردن که یه قرون واسمون نمونده شوهرم میخواد با بابا ش کار کنه پارسال باهاش کار میکرد بخدا یه هزاری نمیداد همش از جیب من میرفت

وقتی زندگیت باهات نساخت تو باهاش بساز قلقشو یاد بگیر بها نده به بدبختیات 

باور کن بدتر از بدبختی   باور کردن بدبختیه هیجوقت بدبختی وقبول نکن

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
چی‌شده استارتر    

قضیه از این قراره عزیزم ۳ سال ازدواج کردم با خونواده پدر شوهرم زندگی میکنیم شوهرم تا پارسال با باباش کار میکرد بیچاره هفته ای یه بار میومد خونه .بار میبرد شهر های دیگه هر بار میخواستیم بریم جایی حتی پول شارژ به همسرم میداد هزار منت و حرف بارش می‌کرد انگار که با بچه طرفه چند وقت پیش نصف طلا هامو دادم شوهرم خوب کار میکرد ماشین خریدیم ...خلاصه هر روز با مادر شوهرم انقد حرف میزدن میزدن تیکه بارم میکردن هزار با دعا بد میکردن به پسرشون منم بخواطر شوهرم چیزی نمی گفتم ولی الان ورشکست شدیم فقط ماشین مال خودمون می مونه که اونم باز با طلا من خرید بزور مادر شوهرم زد به نام پدرش باز چیزی نگفتم☹ 

با وجود همه اینا باز میخواد با باباش بره منم خسته شدم خیلی اذیتم کردن 

قضیه از این قراره عزیزم ۳ سال ازدواج کردم با خونواده پدر شوهرم زندگی میکنیم شوهرم تا پارسال با باباش ...

لعنت بهشون 🥺 غصه نخور همه چیز درست میشه☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

وقتی زندگیت باهات نساخت تو باهاش بساز قلقشو یاد بگیر بها نده به بدبختیات  باور کن بدتر از بدبخ ...

آخه چکار کنم واقعا بریدم خودش از من بهتر میدونه اینجورین باهاش حرف زدم خودش قبول داره ولی باز میخواد این اشتباهو تکرار کنه 

انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم شوهرت رو از خواب غفلت بیدار کنه

انشاءالله...

عزیزم خودش از من بهتر میدونه خونواده ش اینجورین ولی بخواطر اینکه نمیخواد بیکار بمونه و دیگه هم دعاش نکنن میخواد این کارو بکنه البته من اینجوری احساس کردم از حرفاش